Taktik pls

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Kpt.Barbaros tarafından 21 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Yeni servere başlayalı 2 hafta oldu. Mojo güvertesiyle birlikte 231 top yerim var. 28 yetenek var kaleleri hiç açmadım. Pırıltı katlayıcı aldım inci kasıyorum şuan ama gemi genişletme iyice pahalı olmaya başladı. Bundan sonra nasıl bi yol izlemeliyim ilk önce nereyi geliştirmeliyim?

2. topların 25lik ise ve tam ise bence doldurmayı fulle fakat pırıltı toplayacaksan hız kalesini fulle

3. toplar karışık ya 41 tane 25lik 23 tane 1.seviye 25lik var gerisi amiral 30luk falan

4. ilk amiralle zaten ilerde amiralleri 30luka çevirebilirsin.
    rampanı 6 yap yaabyapabildiğin kadar.

5. amiral topunu nerden bulucam hocam

6. ligden rakip paralrı ile almaya çalış arada pazara çıkyor ordan da teklifle. paran varsa paketlerden

7. hocam o uzun vadede olacak iş ben şuan kastığım inciyle ilk ne yapmalıyım onu soruyorum

8. ne kadar ,ncin var. kalelrde gminin durumu ne

9. her gün ort. 50k inci kasıyorum kaleler 0 yetenek 28 top kpst. 231

10. ●ђр●

●ђр● Guest

yetenek için inci harcamanız mantıksız rampa ve top genişletme devam..

11. tamam kale gününe kadar inci biriiktir açman gereken ilk kaleleri açmakla işe başla sonrası gelir zaten. rampa ve barutluk ilk.

12. bu kale günü dediğimiz meret kaç ayda bir geliyor ve geldiğinde elimde ne kadar inci bulundurmam lazım

13. 1.5 mu 2 mi ne ben tam bilmiyorum. ama baya bi inci bulundurman gerek

14. ●ђр●

●ђр● Guest

Belli bir süresi yok.
    Ne kadar inci bulundurmanız gerektiği ise ne kadar öğe açmak istediginize göre değişecek doğal olarak. Maliyetler konusu genel SSS en üstte.