takım maçı????

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Dalgacı***** tarafından 26 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arenaya giriyoruz topa daha yaklaşmadan maçı kaybettın diyor saniye daha anca 5
    2. si tam gole gidiyoruz daha maçın 1. dk maçı kaybettın diyor 1 değil 10 sefer oldu 30 dk da
    karşı taraf hilemi kullanıyor açıkmı var anlamadım????

2. Esesli69

Esesli69 User

Galiba açık var bunu herkes yapıyor. Ve sanırım nasıl yapıyorlarsa böylece gülle kasıyorlar

3. sayın admin hp skr filosundaki gemi sizinde benide gedrof gibi gruba alın :D:D:D

4. ●ђр●

●ђр● Guest

Kimse anlamak istemiyor galiba ama SSS de yazan şeyi söylüyorum 0-0 biten maçta iki taraf da kaybediyor.

5. maç 0-0 biterse yazıyor biz daha maça geçmemizle kaybettin yazısı çıkması arası 5 sn ye maç oynanmadan kaybettin yazıyor efem

6. ●ђр●

●ђр● Guest

Sonuçta oyundan attığında skor 0-0 değil mi ?

7. evet maç 0-0 ben sadece niye attığını öğrenmek istiyorum hile mi var hata mı diye efem

8. ●ђр●

●ђр● Guest

karşı taraf çıkış alıyor.

9. anladım demin gedrofla beraber maç yapan kişiyim efem memnun oldum tanıştığıımıza sanal olsa bile :D:D:D

10. ●ђр●

●ђр● Guest

Ben de memnun oldum :) daha fazla soracağınız bir şey yoksa kilitleyeyim konuyu ?

11. yok canınız sağolsun hayırlı ramazanlar kilitleyebilirsiniz efem

12. ●ђр●

●ђр● Guest

eyvallah size de, iyi oyunlar..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.