TAKAS

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by asabi(155), Apr 9, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. asabi(155)

asabi(155) User

HAKSIZLIK YAPTINIZ ! BİZ KRİSTAL BEKLERKEN OLMADIK BİR TAKAS YAPTINIZ BU HAKSIZLIĞIN TELAFİSİ OLMAZ. EMEĞİME YAZIK. NE İLE TAKAS ETTİNİZ ÇOK KOMİK SÖYLESEYDİNİZ 30 LUK TOP ALIRDIK ÇOK ÜZGÜNÜM. :((

2. tekir

tekir User

ruhların ne ile takas yapılacagı etkinlik bildirisinde yazıyordu 100 kraken güllesi ve asklepıos yetenegi ile değiştirilecekti lütfen forum bilgilerini biraz daha dikkatli okuyalım

3. XanTier

XanTier User

Söylenmişti zaten günler öncesinde.

4. asabi(155)

asabi(155) User

fark ettim açıklama yapmışlar ben görmedim özür dilerim. Yinede emeklerim boşa gittiği için üzgünüm.

5. ..ROYAL..

..ROYAL.. User

Anahtar takası ne zamn kardeşim bugün dediniz olmadı

6. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Gereken açıklamalar yapılmıştı siz forumu ve duyuruları takip etmiyor/edemiyorsanız bunun sorumlusu bizzat kendinizsiniz. Zira foruma yazılan her duyuru sizin okuma sorumluluğunuzdadır. Ayrıca forum kurllarına uyarak birdahaki sefere mesajlarınızı ufak harfler ile yazınız aksi halde gereken cezayı alacaksınız.