takas işlemi ve oyun sorunu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve GENİSYÜREK tarafından 20 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam Korsanlar

Elinizde kalan ruhların takas edilme işlemi bazı teknik nedenlerden dolayı Salı gününe ertelenmiştir.

Salı gunune ertelenmıştir yazıyor ama hangı salı gunu bugun mu haftaya salı mı bır dahaki ay salı mı yoksa seneye gelcek olan salı mı dalga mı gecıyorsunuz bızımle yenı top yenı harıta yenı urun dıye kakalıyonuz hemen anında yukluyonuz para gelcek diye ama işe gelınce 0 icraat 2 tane tuşa basmak bu kadar mı zor oyunun nereye gıttıgı bellı degıl sorun oluyor ilgilenen yok ne supportta ne de oyun ıcınde sadece sabır ederek beklemelıyız dıyorsunuz forumdada altı ustu oyun zevk ıcın oynuyoruz o zevkınde ıcıne edıyorsunuz cokmu zor su oyunla ılgılenmek hadi diyelım işlerınız yogun ama ne tarafa yogun oyunla alakalı hıc bırsey yapılmıyor ipleyen yok oyunu yok yapıyoruz dıyorsanızda nereye ne yapıyonuz belli degil böle gıderse bu oyun fazla dayanmaz kapanır gıder benım gorusum bu yonde inş kapanır herkez rahatlar..

Cedric[Phantom] bunu beğendi.
  2. Burda artık eskisi gibi oyuncu göz önüne alınmıyor sanırsam sayin admin anlamadım neden bu sene böyle oldu inş bugun verırer, diyeceksınız kı daha SALI GUNU Gece 23:59 a kadar süremiz var onuda göreceğiz .

3. bu sonuç olarak bi oyun yani oynamak için oynuyoruz. eğer oynamak istemiyosan oynama kardeşim. herkes bekliyor yani ne yapalım gidip yönetimin yakasına mı yapışalım :) beklicez oyun oynuyoruz ülke kurtarmıyoruz sonuçta.

4. overlock senin gibi düşünenler arkadaşlar yüzünden oyun artık bu durumda kardeşim sende haklısın:)

5. hayır ne yapalım oyuncuyuz yani :) elimizden bişey gelse tamam yapalım sorun yok ama beklicez yani bende de elit gülle kalmadı sandıkların dönüşmesini bekliyorum güllem kalmadı kalp kırıcı gülleyi bekliyorum bekliyorum bekliyorum ... :D

6. mamı_55

mamı_55 User

Sorunları bitirmeden haritaları ve yeni rahibi satışa çıkarmak ne kadar etik orası da ayrı bir konu..
    Hataları boşverin para bayılmaya devam der gibi o_O

7. diyecek bişey yok bu bir oyun bunu unutmamak gerek :)

8. adı ustunde oyun ama bazı gerceklerı gormezden gelmemek gereklı sen nasıl bu oyunu zevk ıcın oynuyorsan karsındakılerde sana guzellıgı gostermesı lazım ufak tefek sorunlar buyuyor kımse bır sey yapmıyor goruyoruz ne oluyor ıncı kasamıyorsun sorun var gulle alamıyorsun sorun var admıral vuruyosun 1 ıncı verıyor sorun varda var bunların olmaması gereklı olsa bıle anında duzeltılmelı 1 gun sonra 1 hafta sonra duzelse ne olur ben oyuna sınır olup bıraktıktan sonra kalıtesı dusuk oyunun gordugumuz kadarıylada dusmeye dewam edıyor ... inş duzelır yada kapanır kökten :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.