tahta güverte

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve aliemre_1987 tarafından 26 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 9 elit güvertem vardı 10 a tamamlıyacaktım fakat aksesuar kısmından altın güverte al kısmını bulamadım ,güverte almam için nereye girmem gerekiyor?teşekkür ederim

2. OutLaw_07

OutLaw_07 User

ya aksesuarlarda ya da donanımda olması lazım.ikisinde ne var hep karıştırıyorum :D ama aksesuarlarda olması lazım

3. dostum cevap için teşekkür ederim fakat gözükmüyor,şimdiye kadar aksesuardan aldım zaten yerini biliyorum fakat yeni yamadan sonra çözemedim

4. OutLaw_07

OutLaw_07 User

muhtemelen oyun sorunudur.biraz bekle ya da supporta mesaj at.hoş, atsan da hiç çözüleceğini sanmıyorum.

5. Sanirsam oda kalkto artik oyunda gemi kismindan gemi özelliklerine gidin sagda yukari ok isareti var ona basin yükseltmeler çıkacak bir nebze güverte almak gibi bişey sanırsam

6. Vamos

Vamos User

Selam

Güvertelerin Kaldırılıcağı Söylenmişti Zaten eskiye göre Daha Karlı Olacaksınız Bi Durumdan Şöyleki Eskiden Güverte Geliştirme Kristal İleydi Şuan İse Yuvalara Dönüştürüldü Yani Düz Mantık Şimdi Eskiden Full Güverte Olanlar Daha Karlı Çünkü Artık Güverte Yok Eskiden İnciyle Satılan Güvertelere Teklif Yollayıp Alabiliyordunuz Şuan İse Mevcut Değil O yönden Yeni Oyunculara Zorluk çıkartacaktır.