tahta bacak görevi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve xxtarzan45xx tarafından 20 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Üye ID:65/41991394
    seviye 6

tahta bacak görevi için 3Xtortuga gang batır...

batırdım hemde belki 40 tane ama gel gör ki haneme işlemedi. görevi iptal edip tekrar başladım olmadı. defalarca yeniledim olmadı. çerezleri sildim olmadı. flash playeri tekrar yükledim olmadı. farklı tarayıcılardan girdim olmadı olmadı olmadı... hala 0/3 şeklinde görünüyor ve 7 sınava geçemiyorum zaten geçsemde sınavdada 10 tortuga batır görevi var ondada sorun yaşayacağım. chate yazıyorum 1 tane Allahın kulu ilgilenmiyor belki yeni yetme bir oyuncu iyi niyetle soruyor ama çare yok. bu oyunda chat panelinde görevli bekleyen bir adamdamı yok anlamadımki. chate bakıyorum belki 150 oyuncu online. bu kadar adamın başına bir görevli, sorulara cevap verecek bir beyefendi verilmiyor mu ? bigpoint çatısı altında farklı bir platformda chat forum modaretörlüğü yapmış biri olarak söylüyorum. bigpointin bel kemiği sayılacak bir oyunda yeni başlayanlara yardım edecek hiç kimse yok. yeni başladım dediğindede ya dalgaya sarıyorlar yada bırak git diyorlar. şimdi sorunumun çaresini bilen bir arkadaş varsa yardımcı olmasını rica edeceğim. saygılar...

2. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

bu durum iletildi

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.