Taçlar Hk.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve heaty tarafından 1 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. heaty

heaty User

Bugün 21 oldum, 22 için taç lazım.güvenli limandan görev aldım 10 addanc öldür diye.
    Bu görevleri yapmak avantajlımı? ve hergün bu görevler yenileniyormu yoksa başka görevlermi geliyor ? ve saat kaçta yenilenir

2. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

21 levelde size verilen tüm görevleri bitirmeniz gerekiyor. Daha sonra günlük görev alabilirsiniz günlük görev ise 5000 taç vermektedir.

İyi Oyunlar.

3. heaty

heaty User

peki saat kaçta yenileniyor görevler ? Daha doğrusu görevler bitmeden yenileniyormu

4. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Günlük görevi aldığınızda o gün içinde bir kere yapabilirsiniz. Görev saat 12 sunucu saati (TR'de 14:00) itibariyle yenilenir.

İyi Oyunlar.

5. heaty

heaty User

Son bir sorum olucak :) mesela şimdi bana 10 addanc öldür görevi verdi. bunu yaptım diğer görevi yapamadan saat 12 olunca. görev başamı sarar yoksa kaldığım yerden devammı eder acaba ?

6. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Günlük görev dışında 17/1 den aldığınız görevler resetle sıfırlanmaz kaldığı yerden devam eder.

İyi Oyunlar.

heaty bunu beğendi.
  7. heaty

heaty User

Teşekkürler kolay gelsin iyi görevler

cαρτ bunu beğendi.
  8. Öncelikle kolay gelsin.15 levelim ve filom yok fakat taç kasıyorum ufak ufak ilerde filoya girdiğim zaman bu kastığım taçlar görünürmü.arkadaşlardan bilende varsa bilgi verirse sevinirim tşkl iyi oyunlar kolaygelsin:)

9. Anladımda bildiğim kadarıyla filoadasında kaç taç olduğu görünüyor olması hani ben filosuzum kasıyorumda boşa kasmayım diye:D

10. limanda pet eğitimcisi satın alınan görevlide taçlar gözüküyo benim istersen bi dene bak

11. Eyvallah teşekkürler bende ana sayfada gezmediğim yer kalmadı:Dkendim ce dedim heralde filoya girince taçlar gözüküyor.

12. sende şifreli yazmışsın güvenli liman demişsin Jeton 4 köşeydi anladı tşkl sizlere:)

13. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Selam,

Topladıklarınız hesabınıza ekleniyor ve görünür, levelinizi yükseltiğiniz zamanda kullanabilirsiniz.

İyi oyunlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Mart 2017
  14. mamı_55

mamı_55 User

Ben olayı çok ayrı anlamışım kusura bakma :) filo üyeleri benim tacımı görebilir mi diye algıladım ben :rolleyes: iyi oyunlar :)

15. mıamı_55 neyse olayı çözdük önemlideğil herkese kolay gele iyi oyunlar iyi görevler:)

mamı_55 bunu beğendi.
  16. Bilmeyen arkadaşlara taç filosuz sanız kasıla bilir edvanterde toplanıyor Bigpatronun dediği gibi fakat hiç bişekilde görünmüyor lakin bir filoya girip anladığım kadarıyla girdiğiniz filonun adası varsa kullana biliyorsunuz yanlışım varsa arkadaşlar düzelte bilir konuyu.:)

17. mamı_55

mamı_55 User

Güvenli limanda pet eğitimcisi almak için kullanabilmen lazım, onda level sınırlaması varmı bilmiyorum. Ayrıca filoya girdiğinde filoya inci bağışlar gibi bağışlayabiliyorsun. Seviye yükselttiğinde 21 seviyeden itibaren korsanlık sınavlarında kullanacaksın. Son olarakta 25/1 harita adasında alışveriş için kullanabiliyorsun ;)

18. anladım:)zaten ped eğitimcide bişey yok görünmüyor level atlamada lağzım olacak anladım benim derdim şu hızmuhab betinde taktım 5 lv 15 oldum alış veriş muhab beti bağlayan gemi figürü varya hızla alakalı onun peşindeyim :Donuda hallederim zorlukları severim tşk ederim.:)

mamı_55 bunu beğendi.
  19. Filo ya bağışla ya biliyoruz demişsiniz ama ada kulelerini yükseltmek içinmi kullanılabiliyor ?merak ettim.

20. mamı_55

mamı_55 User

Evet +21 haritalarda aşağıdakilere göre daha güçlü kuleler mevcut onları inşa etmede kullanılıyor.

~Berat~5252 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.