Taç Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve D4NGERMENINOGLU tarafından 3 Ekim 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba, 15 level gemiler taç toplayabilirler mi? Toplayabilirlerse nereden elde edebilirler?

2. Menetli

Menetli Guest

Selâm @D4NGERMENINOGLU ,

15 seviye geminiz ile Vcm Kar Fırtınası ve Vcm Kanlı Diş npcsini ele geçirerek yaklaşık olarak 15-17 taç alabilirsiniz.

Saygılarımla.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Aralık 2017
  3. 21lvl ol günlük 5bin 22 ol günlük 8bin vb şekilde arrmakta

4. 21 22 ol diyorsunda nasıl olacak o iş tek başına yapabilen babayiğit çıktı mı ?

5. 24 den 25 gecerken ki zafer hasarı dahil herseyi tek yaptım.böyle birşey için başkalarının yardımına ihtiyacınız yok önce 5 bin günluk tac yaparsınız hrma intikamı vurursunuz tac için veya hrma zaferini keserlerse vurursunuz daha hızlı kasmak için level atladıkça yeni gelen görevlerle daha hızlı taç kasarsınız ki bu hafta gelen yeni etkinlik sistemlerinden 500 tanesini tek keserseniz 50 bin taç demek ben şuana kadar 30 bin taç yaptım sadece o sistemlerden

6. erYunusTR

erYunusTR User

Merhaba,

Öncelikle kolay olsa herkes yapabilirdi. Biraz uğraş gerektiğinin farkında olarak ve mantığınızıda bu yönde kullanırsanız level atlayıp, günlük görevleri yaparak taç kasabilirsiniz.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.