Taç en kolay kasmak

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ZagoR_SÖK tarafından 16 Şubat 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ZagoR_SÖK

ZagoR_SÖK User

22 lvl olabilmem için taç kasmam lazım gemim çok mukemmel deil taç nasıl kasabilirim? teşekkürler

2. mamı_55

mamı_55 User

Bende seninle aynı durumdayım zar zor günlük görevleri yaparak kastım birkaç gün önce aldım leveli. Günlük görev 5k taç veriyor. Devamlı yaparsan en geç 15 gün sonra level almış olursun. Rica edebileceğin birileri varsa yardımlarını kabul etmende fayda var. NPC ler yüksek vuruyor çünkü.

3. ZagoR_SÖK

ZagoR_SÖK User

Günlük görev 5k taç veriyor
    öncelikle verdiğin cevap için teşekkür ederim ama bu görev hangi görev bulamadım güvenli limandanmı alınıyor?

4. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

17 limandan alabilirsiniz en kolay da görev yoluyla taç kasılır.

İyi oyunlar..

5. mamı_55

mamı_55 User

17/1 limanda oswald murray var yanına gidip tıkladığında sana bir takım görev dizisi vercek onları bitirdiğin zaman günlük görevi alma hakkı kazanacaksın.

6. intikam kovala. hem inci hem taç kasmış olursun. güçsüz bi gemiysen günlük görevlerde boşa gülle atmanı önlemiş olursun böylece

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.