supporttan cevap yokk

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by ☆яєνєηgє☆[нн©], Nov 10, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Selam supporta yazyom cevap yok ?? ayrıca hemen konuyu kilitlemeyinde azcık bi tartışma yapalım şurda yemiyoz kimseyi adminim :) ben mağdurum kardeşim benim sorunum değil oyun altyapısından kaynaklanan bi hata bu ve telafi edilmesi lazım supprta yazyoz cevap bilem yok :D
    mağduriyetimizi nasıl gidercez ?? söyleyinde bilelim 100 bin inci arkadaş etkinlikte kolay kasılıyoda normal zamanda kolay kasılmıyo o

2. son 2 gündür 2 defa mini oyundayken oyun çöktü ve toplamda 80 arma + bir dünya kabak güllesi+ zaman ve emeğim gitti. Suparta tam 3 defa measj gönderdim. Her ne yapılacaksa bir an önce yapılmalı.

3. aynen ve aynen katılıyorum kardeşim bizim ne suçumuz günahımız var oyun çöküyosa sizin yüzünüzden altyapıyı sağlam kurun onca kişi oynuyo bide üste çıkmaya çalışan supportlar var ya arkadaşlar biraz empati kurun kendinizi bizim yerimize koyun yapmayın allah aşkına
    bi de supportların belirli çalışma saatleri yokmu defalarca mesaj atmama rağmen cevap yok ??

4. bedava gülle arma gitsin hala çözüm bulamasınlar millet o kadar para emek harcıyor oyuna ama hala oyunu düzeltemiyorlar çok mu zor o kadar sanal oyun var birtek burada bu kadar sorun oluyor çözüm bulun artık

5. bu sıkıntı ile ilgili Seafight oyun kurucuları çalışmalara başlamışdır. Çok yakında bu konu ile ilgili gelişmeler bekliyoruz, lütfen biraz bekleyin ve anlayış gösterin. diyor support göstermiyorum anlayış falan verin 40 armamı kardeşim çok mu şey istiyom ya açın bakın seyir defterime keyfimden batmadım ben orda

6. 1 gün daha özel gün uzatılır iş tamam :))

7. uzatmasınlar etkinliği filan armamı versinler onu almak benim en doğal hakkım yarın okulum var akşam erken çıkçam oyundan tamam belki kullanmıcam o armayı ama inat deilmi alacam arkadaş

8. 30 dakika sonra reset geliyormuş uyarı geldi.

9. ee oyun geldikten sonra nolcak 100 bin inci zarardayım + yüksek seviye bi taş benim içime öyle bi oturduki şu an bu supportla yaptığım tartışmaysa cabası ya halimizden anlayan birini support yapsalar içim yanmıcak ben ne dersem adam zıttını diyo ya bi anket filan yapılsın supportlar için neye göre alınıyo bunlar her isteyen support mu oluyo ??

10. EmirülErdem

EmirülErdem Guest

Selam

konuyu belirli bir sure kapatmiyorum saygi ve forum kurallari dahilinde yazisabilirsiniz.

11. ters bi durum yok ya supportları ve verilen cevapları çekiştiriyoruz :D

12. bu oyun ne zaman gelecek arkadaş tr3 tıkır tıkır calısıyor

13. şu an resetin gelmiş olması lazım fakat hala oyuna ulaşılamıyorr :/

14. armalar gümbürtüye gitti şimdi ben ne yapıyım yarın sabah vizelerim var ve biriktirdiğim gülleler ve haritalar ne olucak acaba :D

15. EmirülErdem

EmirülErdem Guest

Selam

konu kilitlenmistir.

Hastasıyızzz_DeDe likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.