Supportlara Yazın

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by -_-Atomik-_-, Jun 19, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Yazmadığımı mı sanıyorsun. Hatta bu yüzden dolayı chate içerisinde hakaret içermeyen bir mesajda banlandım. Siz support ta yıkın , support size veya daha basiti kurucumuza ilettik özür dileriz tarzında bir mesaj yazsın. Üstüne demin ki açmış bulunduğum sohbet konusunu kilitlemişsiniz. Hangi hakla kilitlediğiniz merak konusu , daha doğrusu konuşamayacaksak , yazamayacaksak o halde bu forum ne işe yarıyor sorarım size. Bugün boyu oyuna eklemiş olduğunuz etkinlik yüzünden oyuna giremiyorum. Chatte konuştuğumda hiç yoktan yere seafight ekibi hakkında konuştuğum için ban alıyorum. Hakkımı savunacağım diyorum supportta yazıyorum bana haklı yere ban aldınız diyorlar ve kestirip atıyorlar. Hatamı sorguladığımda hiçbir şekilde yanıt alamıyorum , ve foruma yazdığımda anında cevap vermiyorsunuz. Kurucuyla veya sizden ve suppport tan daha üst düzeyle konuşmak istediğimde önümü kapatıyor ve bana Almanya ya ait telefon ve fax numarası yolluyorsunuz. Sanki bu adamların hiç biri mail denen birşeyden haberleri yokmuş veya hiçbirinin mail adresleri yokmuş gibi davranıyorsunuz. Sözde hepiniz gemilerinize inci alıyorsunuz ve siz bir ailesiniz. Bu nasıl aile ki seafight ekibiyle görüşmek istediğimde bana kimse yardımcı olmuyor. Size söyledim ve gene söylüyorum aslında bu yazdıklarım okunaklı olsada sırf sizin vermiş olduğunuz kurallar yüzünden, sizde adınız kadar biliyorsunuz ki eğer bu kurallar olmasa yazdıklarım ve yazacaklarım içerisinde argo konuşma olacaktır öyle ki okurken utanırsınız....
    Sözlerimi necip fazıl kısakürek in bir mahkemesinde kullandığı yaşanmış bir olayla bitiyorum.
    Necip fazıl bir gün mahkemeye düşmüş, mahkeme o kadar kızışmış ki Necip Fazıl mahkemenin söylediği;
    Hakim:akıllı ol olum. kırıyım mı kalemi hea kırıyım mı?
    Necip: o kalemi al münasip bir yerine sok.
    Hakim:ne? hea? bana mı?
    Necip:kalemi koyucagımız münasip yer neresidir hakim bey? cebinizi kastedmiştim.
    Saygılarımla....

Thread Status:
Not open for further replies.