Supporta mı inanayım yoksa forumdaki SSS'e mi ?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Xeos tarafından 29 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Xeos

Xeos User

Titan savaşı etkinliğinde ''3 Takım puanını alan'' herkese nimet verileceği yazılmış ben ilk fazda yeşil takımdaydım ve sadece 2 görev yaptım ardından 4 kere kırmızı takımdaydım bütün incileri haracayıp sandıktan gülle kastım npc'lerden en az 300 400 bine yakın inci çevirdim tüm görevleri yaptım Vudu toplarını buz güllerini 30 bin incileri aldım kısacası 2. 3. 4. 5. fazda kırmızı takımla birlikte kazandım .
    Nimetin verilmediğini görünce Supportla konuştum çoğu şeyde alakasız cevaplar aldım hatta forumda yazılan etkinlik maddelerinden bile bir haberdi Support'ta görüştüğüm kişiye en sonda bu metne benzer bir metin yazdım ve bana ''Aynı takımda olmalısınız. Aksi halde ödül alamazsınız.'' Dediler :D Cidden gülünç yani ben kime inanayım şimdi supportamı yoksa etkinlik SSS'inde ödül alacak kişilerin sadece 3 takım puanı alması gerektiğine mi ? Adminlerimizde gecikme var gülle çevirimleriyle birlikte bu nimet ödülü yatırılacak diyor. Ee iyide sorunları adminler değil support ve programcılar çözmüyormu Support böyle bir şey demez iken adminler nasıl diyor onuda sorayım :D ????

2. Xeos

Xeos User

Ve lütfen hemen kapatmayın . Bu konuda bir SORUSU olan varsa yorum yazsın kime ne deniliyor öğrenelim .

3. ●ђр●

●ђр● Guest

4. ●ђр●

●ђр● Guest

Ve ayrıca konuyu kapatmayın başkası da soru sorsun diyorsunuz, sorusu olan zaten kendi konusunu açacaktır kime ne deniliyor açılan konulardan okuyabilirsiniz kişilere göre farklı cevaplar vermiyoruz tabiki de.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.