support

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by İyori_Yagami, Jun 25, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. karaborsada 1 gündür 10 günlük cılalı tüfek gözükmüyor korsanlık sınavı 23. görev
    vericide gözükmüyor ve güvenilir görevini yapmama rağmen yapılmamış gözüküyor hrma
    intikamına hasar ve görevi 0 gözüküyor yani hasar vermediğim gözüküyor halbuki
    hasar verdim daha bu gün bitane kestim 22/1 haritasında görev verici bayanda 5er
    tane canavar öldür görevi var onu bikere yaptım tekrar çıktı onun günlük görev
    olduğunu düşünüyorum bu olanlarla bi alakası yoktur heralde
    ayrıca hala haritalardan %7 hasar çıkaramadım şaşılıcak durum
    VERİLEN CEVAP
    Merhaba,

Karaborsada itemler çıktığı zaman alırsınız.
    Görev içinse görev açıklamalarını okuyunuz.

Saygılarımla,

Demircioglu
    bu arkadaş sorsan yardımcı oldu bana ama ben hiç bişey anlamadım

2. ●ђр●

●ђр● Guest

O cilalı gibi bufflar sanırım yine geçen etkinlik gibi yapmışlar 1 kere alınıyor sonra günlükleri alarak devam edeceğiz anlaşılan çünkü bugün de sordum öğrenmek için ama programcilar bir bilgi vs vermemiş.

Gorevlerde ise tam anlayamadim sorununuzu biraz daha detaylı yazar misiniz

3. 23 level korsanlık sınavı için istenilen güvenilir görevini yaptım bitirdim ilk başta bitirdiğim iç,n onay verdi yani 1 de 1 oldu bikaç gün sonra yapılmamış gözükdü üstelik 22/ deki görev veren bayanda er tane canavar öldür dışında görev gözükmüyor canavar görevinide daha önce yapmıştım tekrar aynı görevi veriyor sanırım o görev günlük görev çünki 3bin taç veriyor ödül olarak
    level atlamak için hrma intikamına 30 mil hasar ver denilen kısımda intikam gemisine 10mil kadar hasar vermeme rağmen 0 gözüküyor +olarak 23 level sınavını yap sekmesi 17/1de gözükmüyor öyle bir sekme yok şu anda

4. ●ђр●

●ђр● Guest

Hasar verme göreviniz 0da takılı kaldıysa iptal edip baştan almanız yeterli olacaktır.
    liman ve canavar sorununuz hakkında bir şey diyemeyeceğim ben bilmiyorum onları, diğer adminler yardımcı olacaklardır.

5. korsanlık sınavı görevini alamıyorum zaten şu anda 23levele geç diye bi sekme yok yani ben anlatamıyorum galiba :) daha önceden bi sıkıntı yokdu hasar ve taç görevlerini bitirip 23 olabiliyodum ama şu anda hasar 0 da kaldı ve sınavı başlat sekmeside yok

6. ●ђр●

●ђр● Guest

Roger flynt ten falan görevlerle uğraştınız mı bi iptal edip almayı felan denemişsinizdir herhalde?

7. ondan öncede aynı sorun vardı onunla alakası yok yani korsanlık sınavı gözükmüyor daha önce soluk gözüküyodu 1 haftadır fln hiç gözükmüyor

8. ●ђр●

●ђр● Guest

O zaman teknik bir arıza var mı diye support geminizi incelesin isterseniz, oraya bi yazın?

9. tmm kolay gelsn

10. hrma intikamı 30milyon hasar vermem için önce görevi kabul etmem gerekiyomuş görevi kabul etmeden verilen hasar geçerli deyilmiş 22level sınavını oswald dan almıştım şimdi orada gözükmüyo ondan kafam karışmış
    bide bu şekilde çok saçma olmuş 30milyon hasar verene kadar sürekli o görevin açık kalmasımı gerekiyor yarısında bırakıp başka bir görev alsak sıfırlanırmı ve23 level olan arkadaşlar sıralama fln varmı kısaca bi anlatabilirlermi güvenilir görevi mesela 0 gözüküyor bende intikam hasarını yaptıktan sonramı 1 gözükücek

11. ●ђр●

●ђр● Guest

Görev sorunuza cevap vereyim tabiki yarıda bırakırsanız sıfırlanır göreviniz.

12. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Evet bütün istenilenleri tamamladığınız zaman 1/1 olacak o kısım ve sınavı bitireceksiniz.

●ђр● likes this.
  13. tamam kolay gelsin

Thread Status:
Not open for further replies.