Support

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by ☆яєνєηgє☆[нн©], Nov 16, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Supportun görevi nedir bize yardımcı olmak deilmi ben sandıktan viplik çıkarmışım ve o vipliği 2 ay almak için yetenek bozmuşum ama bana gelen viplik 1 ay supporta yazıyom atamam vipliğinizi diyo varmı böle bi şey kardeşim sen benim sıkıntılarımı gideremiyeceksen ne diye supportluk yapıyosun ?? ayrıca ben hakkım olan bi şeyi istiyorum bilmem anlatabildimmi ya ıd mi yazayım burdakiler yardımcı olsun yada supportlara veya yetkililere iletin düzgün cevap yazsınlar millete yanlışlıkla bi şeyi fazla verince çatır çatır alıyosunuz eksik verincede üstüne koymayı bilecksiniz !!! lütfen konuyu hemen kilitlemeyin supportlardan şikayetci onlarca insan var onlarında görüşlerini okumak istiyorum

2. Selam

bu konuda size biz yardımcı olamayız.eğer son yapılan yamalardan sonra bu şekilde ayarlanmışsa yapacak bir şey yok ama bu bir oyun hatası ise supportta programcılar tarafından düzeltilmesini bekliyor bizler gibi o yüzden lütfen biraz daha sabır. şuan için bize verilen bir bilgi yok. bilgi gelirse sizlere forumdan açıklanacaktır.

Hastasıyızzz_DeDe likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.