SUPPORT SORUNU

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by oguz, Jan 30, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. oguz

oguz User

merhabalar, daha önceden defalarca ıd çakışması adlı konuda sorunumuzu dile getirdim fakat sizde defalarca kendi server supportunuza başvurun dediniz neyse sizde kendinizce haklısınız sonuçta başka server a müdehale sizin görevniz değil fakat son bir kez konu açtım sayın adminlerim sadece yol gösterin holanda 1 supportu sırf biz Türk oyuncularız diye durduk yere hesabımızı sıfırlayıp ban , kıck vs atıyorlar hatta bunlarıda mesajlarında açık açık beyan ediyorlar (bu serverdan çıkın kendi serverınıza gidin ) gibi benim isteğim bu hollanda 1 deki support adminlerini nereye şikayet edebileceğimiz . sakın bana kendi supportunuzla iletişime geçin gibi bi cevap yazmayın ben orayı şikayet etmek istiyorum zaten sedece yol gösterin teşekkürler
    Not: sadece ciddi deneyimli bir admin yazarsa memnun olurum.

2. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

bunun için bilgiyi de supporttan almalısınız biz support değiliz ki size nasıl yardımcı olalım

Thread Status:
Not open for further replies.