support ne iş yapar?

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by fette48, Sep 19, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. fette48

fette48 User

sa hayırlı günler konu başlığında da belirttiğim gibi support ne iş yapar yahu tamam teknik sorunlar yaşanabilir yetkililere bilgi gelmiyor olabilir ondada sıkıntı yok e birçok oyuncuda bu insanlara sorular soruyor herkese yetişe meye bilirler de o da tamam fakat , şimdi adamın bot kullandığı bariz belli yani neredeyse server da şahit olmayan yok ne bileyim taş katladığı apaçık ortada onun için program hazırlandı dediler onda sıkıntı yok fakat şu ışık haritası olsun behemont olsun burada bir sürü gemi botta takılıyor hayır videosu mevcut daha nasıl bir kanıt isteniyor çözebilmiş değilim supporta atıyorum videoyu yazıyorum açıklamayı cvp: tarama yapılıyor gerekli cezalar veriliyor... tamam da benim anlatmak istediğim bu adamların bir kısmı taramaya takılmıyor bunu hepimiz biliyoruz onları da biz ihbar ediyoruz e neden en azından hesapları incelenmiyor cevap hep aynı tarama yapılıyor falan filan . nereye şikayet edelim yani başka bi yere şikayet edebiliyorsak onuda yapalım sorun yok.

QASSİM0D0 likes this.
  2. ●ђр●

●ђр● Guest

Bot hesaplarını el ile kapatmaya izin verilmemekte, botların sistem tarafından kapatılması beklenmekte. Taramaya pek güvenmiyorsunuz ancak son zamanlarda zaten gayet başarılı sonuçlar aldık nerdeyse bot kullananların tamamı 1 ay ya da sınırsız banlandı. Tabiki yakalanmayanlar var ama onlara manuel müdahale edilemez, elbet bir gün onlar da cezasını alacaklar.

Thread Status:
Not open for further replies.