Destek Support Hakkında

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve AKHILON tarafından 23 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. AKHILON

AKHILON User

öncelikle benim ve birçok arkadaşımın büyük şikayetçi olduğu bir konu var bunları belirtmek istiyorum , oyunda yaptığımız küçük hataların kesin dönüşü olmuyor , zira buna örnek vereyimki yanlış anlaşılmasın örneğin; bir oyuncu yanlışlıkla altın ile alınan korsan yerine inci ie alınan korsandan alıyor yada donanım farketmez bunun tekrar iadesi için supporta yazdığımızda hiç bir şekilde dönüşü olmayacağını söylüyorlar yada filolara bağışlanan inciler konusunda geri iadesei yapılmıyor tamam hatalı olan bizler ancak yıllarca verdiğimiz emeği küçük bi hatada geri dönüşü olmaz bir şekilde bize bildirim verilmesi üzücü bir durum ben ve benim gibi birçok arkadaşım eminim ki bu konudan çok şikayetçi 1 yıl boyunca verdiğimi emeği hiçe sayıp gayet normal ve yapılabilecek bir durumu düzeltmek için malesef destek ekibimizden yardım göremiyoruz bunu neden kaynaklanıor bilgim yok ama bu konuda düzeltme yapılması ve biz oyuncular küçük hatalarının tekrar geri dönüşü olan bir şey haline getirlimesi gerektğini düşünüyorum umaraım bu konuda en kısa sürede geri bir bildirim alırız ...... iyi çalışmalar.

2. Selam,

Sorumluluk kişiye aittir. Dolayısı ile Support ekibinin verdiği cevap normaldir. Bu konu tartışmaya açık bir konu değil. Destek ekibi her oyuncuya eşit davranarak işlem yapmakta ve bazı durumları göz önünde bulundurmakta. Alım yapmadan önce birkaç defa kontrol etmeniz en sağlıklısı. Bu konuda yapılabilecek bir şey bulunmamakta.

Saygılaırmla.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Ocak 2019
  3. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Genelde bir kereye mahsuz işlem yapılıyor. Yardım göremiyorsanız demekki siz o hatayı birden fazla kere yaparak alışkanlık haline getirmişsiniz demekdir. Ayrıca daha öncede forumda duyurduk.

https://board-tr.seafight.com/threads/karaborsa-oyun-itemi-alim-miktari.72334/

2016 yılında duyurduk siz halen nasıl alacağınız konusunda hata yapıyorsanız bu sizin sorununuz olmaktadır, zira oyundan kaynaklı bir hata yok siz ne yazarsanız oyun size o kadarını veriyor.

Konu tartışmaya açık olmadığı içinde kapatılmıştır

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.