Support Eşya İadesi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve -_-Atomik-_- tarafından 6 Ekim 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Gönderen : Bigpatron

Selam Korsanlar

Bugün oyuna eklenen genişletmeler teknik bir hatadan dolayı pazaryerinde satış çıkmıştır. Bugün yapılacak çalışma ile bu öğeleri alan bütün oyuncuların hesaplarından öğeler kaldırılarak incileri hesaplarına geri yüklenecektir.

Srafight Ekibiniz.

Bunu yazdım çünkü sorunum bu konuyla ilgili. Seafight ekibi verdiği bütün şeyleri geri almaya söz hakkı varken hatayla alınmış bir şeyi almak için supporta neden yetki verilmedi. Ben bundan bir haberim yani almadım pazarda görmedim ama kale güncellemesi geldiğinde bir çok oyuncu gibi bana da inci karşılığında bana rampa mı ve gözcümü geri iade edildi. Bunda hiçbir sorun yok çünkü girdiğimiz zaman imzalananan anlaşmada muhakkak yazıyordur fakat geçenlerde kendime zırh alıyorken hata sonucu yazacağım miktarı elit zırha yazmışım ki bunu almam mümkün olmadığı için incim miktarına kendisini düşürüp satın aldı ve 800 k dan fazla zarara uğrattı beni. Hemen supporta yazdım çünkü oyunda sorunlarımızı dinleyen tek muhattap ki onlarda en az 1 en fazla 24 saat içinde cevap veriyor. Bu da hem zamanımı harcıyor hemde zevkimi kırıyor. Sonra alığım mesaj olumsuz . Çünkü supportlara yetki verilmemiş.

Supportlara neden yetki vermiyorsunuz bu anlattığım konuyla ilgili ?

2. Janissary

Janissary Guest

Selam,

Biz konuda daha önce duruşumuzu onlarca kez belirttik çünkü, her hesaba yanlış satın alma dolayısıyla 1 defa iade yapacağımızı söyledik. Belli ki sizin hesabınız bu hakkı daha önce kullanmış ve ikincisinde olumsuz cevap almışsınız.

Bazen oyuncular yüksek harcamalar yapıp vazgeçiyor, support sürekli memnun olunmayan itemlerin iadesiyle meşgul olamaz ne yazık ki.
    Başka herhangi bir probleminiz olursa, supportta oyuncularımız için her daim çalışıp hazır olduğumuzu bilmenizi isteriz.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.