Support En Azından Mesajarımızı Okusun !

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by avukat_vukuat62, Jan 16, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Merhabalar.
    Arkadaşlar supportdaki görevliler en azından mesajlarımızı okumalı.
    http://prntscr.com/dwf1q8
    Bu mesajıma karşılık aldığım cevap;
    Supporta yazılan mesajlar size özeldir ve forumda yayınlanması yasaktır.
    Bir sorunumu supporta bildirdim ama ne yazık ki böyle bir cevap aldım.Sorunum zaten mailime ulaşamamak,eğer mesajımı okusaydınız size o mailden yazamayacağımı anlayacaktınız.En son olarak buraya yazıyorum,sizden yardım alamayacaksam daha kimden yardım alacağım.Sorunumla tez zamanda ilgilenilmesini temenni ediyorum.İyi görevler

Last edited by moderator: Jan 16, 2017
  2. gelen cevaplar doğru . o geminin sizin olduğunun tek kanıtı mail adresidir.
    şimdi birisi benim leptobumdan yada ıp' den support a aynısını yazza ve onlarda verseler. ben mağdur olsam ne olur. mahkemelik oluruz.
    mail hesabınızı kendiniz kurtarıp şifre sıfırlaması yapacaksınız.
    ayrıca support ile yazışırken hangi maile kayıtlı ise o maili kullanmanız sizin açınızdan faydalı olur aksi halde dolandırıcılık amaçlayan kişiler gibi görünürsünüz.

3. Kuralların farkındayım hocam,lakin ben mağduriyetimi dile getirdim her türlü araştırmalarına tabiiyim.Durumum zaten mailime ulaşamamak ama bana kayıtlı olan mail ile mesaj atın cevabı veriliyor.Sorun zaten mailime ulaşamıyor olmakken bu cevaba güleyimmi,yoksa support tarafından mesajlarımızın okunmadığı düşünerek üzüleyimmi bilemedim.

4. Selam ;

Öncelikle hesabınızın kayıtlı olduğu mail şifrenizi kaybettiğiniz için üzgünüz . Fakat bu gibi durumlarda size yardımcı olmamız mümkün olmayacaktır . Hesabınızın güvenliği tamamen size aittir , hesap iadesi ve buna benzer şeyler kesinlikle mümkün değildir .

İyi günler.

5. senin dediğin tarzda bir uygulama yapılamaz diye biliyorum. okunuyor mesajlar. dedikleri gibi hesabın mail adresi olmadan yardımcı olmazlar sanırım.

6. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Eposta adresinizin şifresini hatırlamıyorsanız bunun yeri Support değil eposta sağlayıcınızdır.

Thread Status:
Not open for further replies.