Support düzgün cevap vermiyor ?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Oğuzhan[T•R] tarafından 22 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Karaborsadan gülle,anahtar tüccardan oyuk gülle falan alamıyorum ''Bir hata oluştu:error 0#0'' gibi bir hata veriyor supporta bunu yazdım önbellik ve çerezleri temizle dedi ama ben oyuna girmeden her zaman temizliyorum hala aynı hatayı veriyor.

Birde benim barutlu %110 barutsuz %100 isabet olasılıgım varken pet değiştirmeden cilalı da zaten yoktu barutsuz %90 barutlu %100 isabet olasılığına düştü herşeyi kontrol ettik değişen birşey yok birden değişti zaten %90 isabet normal değil bunada support aynı cevabı verdi çerez sil falan saçmaladı 5 6 mesaj attım ilgilenmiyorlar incelermisiniz ? ya da supporta düzgünce iletebiliyorsanız sevinirim.

Üye ID:85/40446240

İyi çalışmalar.

2. *Merciless*

*Merciless* Guest

Selam

lütfen supporta yeniden yazmayı deneyiniz. bu konuda bizim yapabileceğimiz bir işlem bulunmuyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.