Sunucunun Yeniden Başlatılması Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ·єαglє· tarafından 13 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Böyle saçmalık olmaz. 2 dir gemiyi vuruyoruz uyarı gelmeden reset geliyor. boşuna zarar ediyoruz. enayi yerine koyulduk bu kaç etti!

2. Selam,

Uyarı gelmeden reset geliyor derken? Yani bildirilmiyormu oyun ekranınızda 15 dakika kaldı, 20 dakika kaldı gibi?

Saygılarımla.

3. Hayır bugün 2 kere reset geldi. Ve uyarı gelmedi.. ve bir reset az önceydi.

ve şuanda 3.reset tam suan!

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Temmuz 2018
  4. mesut1438

mesut1438 User

evet 1 saattir girmeye çaşlışıyorum lost connection diyor

5. Selam,

Uyarı gelmedi dediğiniz, 15 dakika kaldı, 10 dakika kaldı gibi uyarılar almadınız. Doğru mu anladım acaba? Bu arada hangi sunucuda oynuyorsunuz ?

Saygılarımla.

6. İskandinavya sunucunda sanırım sıkıntı var. bugün 3 kere reset geldi ve uyarı gelmedi. 3 kere gemiyi keserken tak çıkış attı 2 dk sonra girince sistemler sıfırlandı. durumu bildiriniz..

5-10-15 uyarısı gelmeden direk oyundan çıkış attı bir çok oyuncu magdur kaldı.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Temmuz 2018
  7. Selam,

Tabiki ben sorununuzu ilettim. Bakın size uyarı gelmeden sunucu yeniden başlatılmaz. Ben yinede sorunu üstlerime sizin yazdığınız şekilde ilettim.

Saygılarımla.

[hayaletajan] bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.