Sunucular Eski Haline Dönsün

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve FARUK™ tarafından 19 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

SERVER LAR ESKİ HALİNE DÖNSÜN MÜ ?

1. EVET

74,5%
  2. HAYIR

25,5%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. FARUK™

FARUK™ User

serverler eskı halıne donsun artık. herkes oyunu bıraktı bu yüzden. eskı oyunculardan bırı olarak söylüyorum. oyun resmen battı. bu adımlar birlikte. Ben 2007 den 2015 e kadar oynuyordum bu oyunu nikim *ESER* dı tanıyanlar illakı çıkar. oyunu bıraktım tekrar başlamak istiyordum ama çok karışmış herşey.

2. Melih

Melih User

Destekliyorum inşallah çalışma yapilir

3. zor görünüyo artık destek benden oyunda her deişen bi şey artık para oldu paran varsa eskiden bi savaşlar yapılırdı 6600 dönemlerinde insan kaçabiliyodu can yapıyodun pırlardan 700 bin 1,000.000 bi dalıyodun harıtaya en az 10. 15. 20 gemiyi tek alıyodun canı gören kaçıyodu şimdi millette 700 .800 canvar adama cohu sıkmıyo bile nede olsa batıracak diyo 80 bin vuruyo 6600 nerde 80 bin nerde oyun bitmiş daha bunun geri dönüşü olmaz aaaa geri dönüşü olursa oyun kapanır gider başka bişey olmaz

4. Selam,

Sunucuların birleştirilmesi yıllardır planlanan bir uygulamaydı. Mega sunucuların tekrar parçalanması denizlerde daha az rakip bulmanızı, aradaki rekabetin daha azalmasına neden olacak. Ne yazık ki oyun amacına ve sistemine ters düştüğü için böyle birşey mümkün gözükmüyor.

Diğer değerli önerileriniz için her daim buradayız.

İyi Oyunlar.

5. Melih

Melih User

Tr serverlerinde gayet çok oyuncu var diğer serverleri ayirmasanizda olur tr1 ve tr2 birleşik kalsın tr3 son server zaten oyuncu fazla rekabet daha fazla olur çünkü 3 5 oyuncu birşey ler yapabilir tr3 serverini 1 ay ayırın görün dönen oyuncuları

6. mamı_55

mamı_55 User

Eskiye dönmeye başladı sanırım pırıltıdan dp aramaya başladık :D

7. bencede eskı halıne donmeli suan hıc bır heycanı yok bence guclu alyanslardan olmazsak hemen batıyoruz kasılamıyoruz tılsımlara giremiyoruz ve cokk kalabalık

8. Melih

Melih User

Okadar da eskiye donmeyelim sonuçta serverler ayrilsin kâfi

9. çok saçma giant serverlar olmalı dahada büyümeli yni oyunlara bakın kainat düzeyinde yani evrensellik stratejisine göre oyunlar şekilleniyor küçük düşünen oyuncular varsın dönmesin bıraksın oyunu umrumuzda bile değil seafight doğru yolda inşaAllah bütün avrupa birleşir o zaman sen oyun zevkine bak...

10. Melih

Melih User

Onların hepsi seni arasına alir elit puan kasimak için mum yakar kacmayasin diye sis atar daha fazla vurmak için kayıp aşk yakar altına sonrada hız taşı açarlar anı olsun diye resim çekerler vesselam ordan diktatör gibi yorum yapma oynadığın oyun metin 2 değil

gangam61 bunu beğendi.
  11. sen ilkokula giderken ben bu oyunu oynuyordum o dediklerini ben sana oyunda en kralını yaparım lak luk etme gel sana oyunun anlamını ögreteyim

12. Melih

Melih User

Klavyeden veryansın tabi kral sensin yukarda allah var daha kac yaşında olduğumu bilmiyorsun klavyede iyisin tebrikler bir adet mum kazandınız

13. melih ben 40 yaşındayım sen kaç yaşındasın

14. Merhabalar Arkadaşlar,

Lütfen ikili olarak tartışmaya girip ortamı germeyiniz.

İyi Oyunlar,Bol Eğlenceler.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Nisan 2017
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.