Sunucu Seçimi

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by cCcARMONDOcCc, Mar 30, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Arkadaşlar eski oynadığım bir oyundu. yeniden başladım. bu sefer gerçek para ile oynayacağım. hangi sunucuda başlayayım. en hareketli sunucu hangisi. tabi sadece yabancılar istemiyorum. Türklerle oynamak istiyorum. avrupa serverinda da bol miktarda Türk varsa oynayabiliim

2. vinCENTJEE

vinCENTJEE User

hollanda 1 e gelebilirsin 15 16 Türk varız daha geleceklerde var hani her yabancı serverda olduğu gibi bizimde ufak tefek sorunlarımız oluyor supportla adminlerle vs ama üstesinden gelmeye başladık :) eğlenceli server Türkleri seven alyanstayız ve aksine karşımızda tam anlamıyla ırkçı bir gurup var ışık bizde behemont karşı tarafta düşünecek olursan ts verebilirim konuşuruz.

3. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

teamspeak adresi yerine oyuncu nicki ve hangi server olduğunu belirterek iletişime geçiniz. bann alabilirsiniz

4. vinCENTJEE

vinCENTJEE User

bliyorum sayın beylerbeyi zaten buradan vermem :) eğer isterse oyuna giriş yapar oyun içinden mesaj atarım

Beylerbeyi likes this.