Sunucu Önerisi

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve HACKERWARE tarafından 28 Ağustos 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. HACKERWARE

HACKERWARE User

Oyuna yeniden sıfırdan geri dönüyorum cüzzi miktarlarda para da yatırmayıda düşünüyorum bi kaç sorum olucak sizlere
    1-başlangıç paketlerini alıcam onun dışında hangi paketleri almalıyım?
    2-ultra mega serverda sıfırdan bu şekilde hesabımı kasabilir miyim düzenli bir şekilde oynarsam serverda oynayabilir miyim ?

2. Merhaba ,

Öncelikle bana sorarsan etkinliklerde çıkan toplu paketleri almamda fayda var (top , genişletme aksesuarları vs.) Senin için öncelik bunlarda olmalı . Zaten oyunda gelişmek ha diye olmuyo tüm paketleri de satın alsan görevler kaleler yetenekler zafer hatıra kupaları derken 6 7 aylık bır süreç olacak önünde. O yüzden uzun vadede toplu paketlerle genisletmeleri almamda fayda var. Gemi ve pet taşları gerek oyunda elde edecegin keselerden gerek etkinliklerde alacağın tasarımlardan bir şekilde gelişecektir.

Bu şekilde ilerlersen senin için iyi olur ,

Server konusu tamamıyla tercih sebebi fakat bana sorarsan oyunun başından beri varolduğu haliyle oynamak daha zevkli , eğlenceli . Boşuna pve serverlara falan yönelmeni tavsiye etmem .

İyi şanslar ;)