Sunucu Birleşmesi Hakkında

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve ☆☆☆GTABASKAN☆☆☆ tarafından 3 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

SIZCE SERVER BIRLESTIRME YAPILMALIMI ?

1. EVET

2. HAYIR

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
  1. Bugün sabahtan beri oyundayim ve özgürlük sistem gemisini 3 defa tek başıma kestim diğerlerini de bikac gemi kestik yani anlayacağınız her gemiden en az +100.000 inci aldım. Diyeceğim şu ki server birleşse ve şuan diğer serverlerde kalabalıktan yakınan arkadaşlar da gelse ve birlikte kasılsak birlikte oynasak kötü mü olur? Sayın forum yetkilileri sizden ricam konuyu hemen kitlememeniz ve diğer arkadaşların da ufakta olsun bi yorumunu görelim ve belki talep çok olursa bunu rapor eklersiniz ve belki server birleştirme olayında bi yol ilerlemiş oluruz ?

Bu yazımı okuyan arkadaşlar sizcede öyle degilmi? Siz kalabalıktan yakınıyorsunuz biz ise serverdeki oyuncu azlığından bu birleşmeyi dezavantaj olarak görmeyelim . Lütfen oylama yapınız. Teşekkürler.

Son düzenlenen: 3 Mart 2020
  2. Bence boş boş daha güzel rahat rahat sistem kesliyor

3. Alijaa48

Alijaa48 User

Boş mu :D Siz büyük gemiler olarak tabi size boş harita olarak gelir 20 günlük gemimle ben ya da benim gibiler ne yapacak bunun bir açıklamasını verebilecek misiniz