Süreli Buf ve Diğer İtemler

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Lüleburgazlı* tarafından 28 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Selamlar,

Malumunuz üzere oyun sunucularının sabahki reset işleminde oluşan hata sebebi ile oyun açılmıyor ve henüz ne kadar süre daha kapalı kalacağı belirsizliğini korumaktadır!!!

Sorun bu noktada ortaya çıkıyor, emek, zaman, gerek inci gerekse etkinlik ruhlarını harcamak sureti ile temin ettiğimiz süreli bufların itemlerin kullanım süresi maalesef geri sayaç çalışması nedeni ile tükenmektedir.

"Günümüzde bir çok müsabakalarda oyun duraksamalarının genel süreye ilave edilmesi ile mağduriyetin önlenmesi taraflar arasında hizmet kalitesini korunması hedeflenmekte ve karşılıklı mutabakat sağlanmaktadır."

Bazı kesintiler önemsiz görülse bile oyun içerisinde yaşanan teknik aksaklıklardan kaynaklanan sürenin bufların kullanım süresine eklenmesi yada kesinti yapılacağı zamanlarda geri sayaçların oyun mekaniği içerisinde düzenlenerek durdurulması sağlanarak mağduriyetin önlenmesi gerekiyor.

Konuyla ilgili gerekli hassasiyetin gösterileceğini ümid ediyorum.

iyi oyunlar,

2. özkantr

özkantr User

Sıze katılıyorum ama bu yapılması zor bır uygulamadır. oyuna gırılemeyen sure kadar açtığımız buflara sure eklenebılır. oyuna gırılemeyen sureler 1 güne hıc ulaşmamakla beraber bu ıstegınızın gereksız olduğunu düşünüyorum. sonuca oyunda 24 saat onlıne olmuyorsunuz. bı kac saat dınlenıverın. bu benım ıcın de gecerlı.
    bufların fıyatları dusurulurse oyun ıcı rekabet oranı artar.benım de düşüncem budur.

ADMINLER 4 YILDA BIR YAPILAN DUNYA KUPASI ETKINLIGINI HEYECANLA BEKLIYORUZ. UMARIM BİZLERİ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATMAZSINIZ :d:d:d:d

3. Bu günkü bağlantı sorunu nedeniyle muhtemelen saat 13:00 e kadar oyuna giremeyeceğiz. Bunun telafisi için adaya verilen darbe ne olursa olsun öğleden sonra etkinlik bufu verilmeli. Çünkü 3.000.000.000 darbeyi genelde öğleye kadar tamamlıyoruz. Ayrıca sorunun telafisi adına Işık yayan ve lanetli ruh kodları verilmeli. Yarım gün ruh kasamadık. Bu süre içinde kullanamadığımız süreli oyun öğelerini söylemiyorum bile.

4. yumi

yumi User

Bu konuda yapılacak bir ey olduğunu sanmıyorum çünkü bu sorun sizin oynadığınız sunucuda var. diğer sunucularda en azından benim oynadığım sunucuda bu sorun yok.
    ancak yine de size hak veriyorum ama sizin dediğinize göre katlayıcı paketi indirim paketi vip de süreli ve ücret ödenerek alınan özellikler.
    özkan arkadaşımıza katılıyorum biraz dinlenmiş farzedin kendinizi.

ayrıca 5. seviye tamircide de sornlar vardı benim ve diğer arkadaşların ücret ödeyerek aldıklar bu özelliklik hata sonucu hesabımızdan gitti bunun telafisi için olmayan arkadaşlarada bu özellik verildi. ancak bizim mağdriyetimiz telafi edilmedi. çünkü ben ilk hesaptan kayboluşunda 3-5 gün kullanamadım. ve o telafi dedikleri şey benim için değildi.bu özelliğe sahip olanlar zaten sahipti. ancak olmayan arkadaşların da bu özelliğie sahip olmasına sevindim.