SürekLi EtkinLik :S

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Aşkın* tarafından 13 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Aşkın*

Aşkın* User

15 gün bakalım nasıl dayanacaksınız :) Millet Etkinlik odalarında, ben kendi odamda Filim izliyorum 3-5 inci kazanıcam diye bukadar sitrese giremem :)

*_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  2. 14 GÜN ÇIKTI 18 GÜNE HADİ HAYIRLISI:Dyakında 30 gün event olcak demedi deme:D

3. 18 günnnn aman ALLAHIM bu etkinlik degil işkence:)

4. sen ilk önce üslubunu düzelt.ben supporta günde en az 5 gemi banlatıyorum senin haberin var mı.banlı gemiler açılsın diyenlere bağırmak lütuf bence.onlar başka cevaplara layıklar

5. OSMANLI

OSMANLI User

İkinize de katılıyorum arkadaşlar. Bir çeki düzen verilmeli bu etkinliklere artık. Mâziyi iyice arattırıyorlar.

6. o senin şahsi düşüncen herkese empoze edemezsin..ayrıca uslubumda aykırı bişeyde yok

7. Aşkın*

Aşkın* User

ney 18 günmü :) bunların amacını ben anlayamadım :)

8. evet:)

9. RaNGeR

RaNGeR User

7 senedir yılda bir kez 30 günlük geliyor zaten

10. alize38

alize38 User

yakında event olmaması için yalvarır hale getirecekler heralde :D :D

11. aynen:D

12. Ya tamam ben etkinlik olması yanayım ancak bu son etkinlik biraz garip geldi sistem desen sistem yok sandık desen sandık yok inanın sandık koordinatı verdiler ışınlanmayı kullandım artık siz düşünün :) madem adı atkinlik az zaman ancak gemiyi güçlendirmek için bol malzeme olması lazım bence çünkü savaşda zaten fazlasını kullanıyoz yani zarar ediyoz:))

13. Çepni..

Çepni.. User

server neresı dostum

14. Ya bi benim gemi dolmadı sistem keserken bile savaş var:)

15. Aşkın.

Aşkın. User

tr 3