Süper Yıldız Katili Bug

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve »»ยltгครlคภ««.яє∂ tarafından 21 Eylül 2026 16:49 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Jormungandr'ın Gözü Bilinmiyor başlıklı bir konu açtım.

Forum Admini:

Selam,
    O özel taşı yıldız katili grup/portal haritasında 3 portal oynadıktan sonra girilen büyük portalda 20 yıldız katili batırdıktan sonra çıkan süper yıldız katili sisteminden elde etme ihtimaliniz var ancak şans epey düşük.

Bu süper yıldız katili sistemine vuruş yapamıyoruz hasar verici olarak da denedim savunmacı olarak da denedim ama bu sistem tek atıyor bize.Yani kesemediğimiz bir sistemden bu ödülü almamız neden bekleniyor bug'ı ne zaman çözmeyi düşünüyorsunuz ? Etkinlik bitecek bug var hala

2. yalavu

yalavu User

alan var hocam. şans işi tabiki. süper yıldız bana 200k vuruyor tank girince.

3. Süper Yıldızı bitiriyoruz ancak yine de oyun bitmiyor, süre sonuna kadar devam ediyor. Bu normal mi yoksa bitmesi gerekiyor mu

4. iyi de tank girince 200k atıyor diyorsun tank girene denk gelmezse yine tek atıyor. sadece kendini düşünme 5 kişi giriyorsun diğerleri magdur oluyor bu sefer de 5 kişi tank seçip giriliyor mu hayır o zaman şansına yanına atmazsa batmazsın olayı yani

5. ŞAHİN

ŞAHİN User

50 den fazla girdim sadece 3 defa süper yıldızı gördüm süre çok kısa girenlerin hepsi kumlu cinli full olması lazımki 20 npc artı çıkan süper yıldızı kesebilsin