SUÇSUZ YERE BAN YEDİM

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve yasin1219 tarafından 11 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yasin1219

yasin1219 User

selamun aleykum kolay gelsin
    benm sorunum şudur, benim çarımı çaldılar kaç gün uğraştım almak için sonunda arkadaşlar sayesinde aldım çarımı fakat girdiğimde tr2 sunucusu 2014.06.07 tarihine kadar engellenmiştir yazısı çıktı. support'a yazdım ilgilenmediler ztn çalan kişi msj atmış sporta o yüzden ban yemiş msn adresimi şifremi değiştirdim şimdi sizden ricam benim suçsuz halde ban cezasının kalkmasını istiyorum
    Username: UrAnOs70
    UserID: 41316416
    GameID: 149
    Oyndak adım _UrAnOs_[TTAN]
    banlanan çar bu yardım edin bana o kadar emeğim boşa mı gidecek

2. -IPooKy-

-IPooKy- User

A.s Kardeşim Supporta Buraya yazdığın metni yaz ama hafta içi 14:30 civarları yaz ancak sana ozaman cevap verirler cezanın ne oldugunuda emailine posta yoluyla yollarlar ve ordan bakarsın haklıysan zaten acarlar.

denzer85 bunu beğendi.
  3. yasin1219

yasin1219 User

tşk ederim krdşm ztn support'a yolladım mesaj aynen şunu söylediler
    '
    Selam ,

Bahsettiğiniz sorun / durum ile ilgili verebileceğimzi tüm cevapları size verdik.

Maalesef size bu konu hakkında başka bir yardımda bulunmamız mümkün değildir.

Saygılarımla,

Cavdar'
    tekrar dediğin gibi mesaj yollacam ama haklı olan ben olurum çünkü hesap çalındıktan sonra olmuş olay benle alakası yok tekrar teşekkür ederim

4. yasin1219

yasin1219 User

Selam ,

Ban süresi dolmadan hesaplar açılmamaktadır.

Saygılarımla,

Demircioglu
    aynen bunu dediler araştırma felan yapmadan adalet var mı şimdi bu oyunda ???

5. -IPooKy-

-IPooKy- User

Ama şu var carının güvenliğinden sen sorumlusun kardeşim

denzer85 bunu beğendi.
  6. yasin1219

yasin1219 User

evet biliyorum ztn çalındığı için yardım istemedim oyun yönetiminden ama birde şu var benim yapmadığım şey için ben mi çekicem cezasını ?

7. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

her mesajımda kontrol etseniz imzamda hesabınızın güvenliğinden siz sorumlusunuz yazısını göreceksiniz. support mesajlarını foruma yazmayın gereken cevapları zaten almışsınız.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.