SUCSUZ YERE BAN ! ADMİNLER OKUSUN

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ~»__εxρяєѕѕσ__«~[S™] tarafından 16 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

ADMİNLER YANLIS BAN ATIYOR?

1. Evet İslerini Beceremiyorlar

50,0%
  2. Hayır Haklılar

50,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İYİ GÜNLER SEAFİGHT.. ADMİN VE KULLANICILARI BEN TR3 OYUNCUSUYUM VE BUNDAN 1 HAFTA ÖNCE GEMİMİN İD Sİ ALINARAK SPORTTAN ADMİNLERE KARSI ASIRI DERECEDE KÜFÜR VE HAKARET İCERİKLİ MSJLAR ATILARAK GEMİMİN BANLANMASINA SEBEP OLUNMUSTUR .

BU MAİLLER OYUNA GİRİŞ YAPILMADAN ANA SAYFA SPORTUNDAN ADMİNLERE ATILMIS BULUNMAKTA VE SUCSUZ YERE 1 AY BAN YEDIM YİNE NEYSE DEYİP BEKLERİZ CANINIZ SAOLSUN DEDİM .

AMA ADAMLAR TEKRAR KÜFÜR VE HAKARET EDEREK BU SEFER BANIMI 1 SENEYE YÜKSELTTİNİZ ADMİNLERE DÖNÜP MSJ ATTIMDA ADMİNLER İNDİRİM FALAN YAPAMAYIZ DEDİLER BEN BUNU YAPMADIM İP LERİ KONTROL EDİN DEDİMDE HİÇ UMURSANMADI VE GEMİM HALA BANLI BUNA 1 ÇÖZÜM İSTİYORUM .

GEREKLİ BİLGİ VEYA BASKA BİŞİ VARSA SÖYLEYİN ATARIM AMA BU KÜFÜR VE HAKARETLER BEN YAPMADIM VE ŞİFREMİ BİLENDE YOK YAPSIN ! KİMSE 1 BUCUK MİLYARLIK ŞİFRESİNİ BİLE BİLE KÜFÜR EDEREK BANLATMAZ !

Üye ID: 181/30668161 Kayıt: 2010-07-18
    KULLANICI ADI : ~»__εxρяєѕѕσ__«~[S™]

2. Eğer gerçekten dediğin gibi seninle bir alakası yoksa tabi bunu sen ve allah bilir bence de biraz inisiyatif kullanmaları gerekiyor. Her ne kadar GİŞ kurallarında hesap güvenliğiniz sizden sorulur deseler de en azından bu tip şeylerde biraz ilgi göstererek kuralları biraz yumuşatabilirler. Ama yine de tekrarı olduğu için açıkçası ben sende de suç görüyorum umarım çözüm bulabilirsin sorununa

3. Arkadasım suc dedın sey nerde oyunda gir istedin geminin ıd sini al ANA SAYFADAN gir hakaret et banlasınlar bunun neresı dogru ve bunun neresinde sucum var farzet ben senin geminin ıd sini biliyorumki günümüzde alyanslarda herkesin gemi ıd si yazıyor aldım ana sayfadan onu yazarak sporta msj attım sen banlandın bunun neresinde sucun var senin ?

4. neden anket yaptın ki adamlar banını açacağı varsa da bu anketi görünce açmayacaktır bence kaldır anketi

5. Selam

bu konuda bizim bir işlem yapmaya hakkımız yok. lütfen supporta ile iletişime geçiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.