subbort

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve estere2190 tarafından 26 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. estere2190

estere2190 User

Ticket#2016022537005543
    bilet numaramı ıncelersenız 2 gundur sorunumu acık bır sekılde ıfade etmeye calsııyorum fakat bastan savma sucu baskasına atma seklınde cevaplar alıyorum en sonundada
    bu sıkıntı ile ilgili Seafight oyun kurucuları çalışmalara başlamışdır. Çok yakında bu konu ile ilgili gelişmeler bekliyoruz, lütfen biraz bekleyin ve anlayış gösterin.

Bundan dolayı sizlere verdiğimiz rahatsızlık için özür diliyoruz. cevabı ıle karsılasıorum zamna bırak belkı duzelır cevabı bu benım ıcın sorunumun cozumunun mumkun olup olmadıgından cok kaynagını merak edıyorum benım neden odeme yontemlerımın nerdeyse hepsı elımden alındı bunu merak edıyorum gercekten lutfen yetkılılerın bırazcık daha ılgılı olmalarını ıstıyoruz lutfen gec cevap verılmesınden yana sıkıntı yok daha fazla ılgı gosterılıp sorunlar uzerıne daha cok dusulurse bız beklmeye razıyız