Bug / Oyun hatasi Şuan oyunda mevcut oyun hataları.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ƁԼƛƧЄƦ[Ƭ.Ƈ] tarafından 12 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -Ele geçirme sistemi bazen çalışmıyor tıklayınca hiç birşey olmuyor hata bile vermiyor bazende korsan sayısı diyor %75 oranla oluyor.

-Bir oyuncuya yada npc ye saldıracağım zaman atış yapıyor gibi simge yanıyor ancak saldırmıyor arka arkaya 4-5 kez saldırı iptal/saldırı yapıyoruz öyle saldırıyor (kaç kez bu yüzden diğer oyuncular yüzünden battım saldıra madığım için)

-Battıktan sonra 1.000 canla başlıyoruz ancak yukarı haritalarda doğar doğmaz npc sıkıyor canımız 1.000 in altına düşünce tamir simgesi gidiyor tamir olamıyoruz.

-Ayrıca bence şuda bir hata dırki yukarıda yazdığım gibi, battıktan sonra 1000 canla başlıyor premium,'suz gemiler, ve npc ler direk doğar doğmaz sıkıp bizi tekrar patlatıyor bu arka arkaya 2-3 kez bile tekrarlanıyor.

-Bazen battıktan sonra tamir ol değince bütün ekran daki simgeler gidiyor tamir olamıyoruz tekrar sayfayı yüklemek gerekiyor.

-Bazen şifa topunu takınca gemiye şifa mermisini seçiyoruz ve canı az olan oyuncuyu iyi leştir meye çalıştığımızda ateş etmiyor simge gelmiyor F5 yapınca düzeliyor.

-Nadiren'de olsa elit cephaneden oyuk'a geçişlerde elit cephaneden düşüp oyuk atıyor, (çok nadir oluyor ancak çok kez başıma geldi)

-Oyun ekranındaki hızlı'al çoğu zaman hata veriyor ürün almıyor girdiklerin geçersiz diyor elimde yeterince hatta fazla altın/inci olsa bile almıyor.

-Gelmeyen elit gemileri söylememe gerek yok sanırım.

-Bazen oyun donuyor hiç hareket etmiyor bulutlar deniz dalgası vs varken hareket etmiyor ancak npcler yürüyor F5 yapınca düzeliyor. (genelde kendi kendine çıkış verdikten sonra tekrar bağlan diyince oluyor)

-Nadiren de olsa bazı pırıltıların gölgesi kalıyor yani üstüne tıklıyorum almıyor ama hala orada duruyor. (nadiren oluyor)

-Özel haritadayız örnek 4-5 gemi saldırırken 2 geminin canı az kalmış biri patlamak üzere ben ona saldırıyorum o sırada, ve patlatmadan diğerine saldırmak için diğerini hedef alıyorum ve ateş ettiğimde ilk olarak hala saldırdığı eski gemiye son atışını yapıp diğerine dalıyor. (Örnek ; top atış aralığım 3.sn ama ben 1,5-2 saniye deyken hedef değiştirince diğerine değilde hala saldırdığına atış yapıyor)

-Bazen özel harita ya girdiğimizde girmeden önce hangi haritadan ışınlan'dıysak o haritada geliyor npc ler, hatta bi keresinde (3-4 gün önce), bildiğiniz Red korsar vs geziyordu özel harita içinde, ama ateş edilmiyordu seçiliyordu saldırmıyordu.

-Bazende özel haritayı bitirip normal haritaya geçince özel harita hala duruyor normal haritada gösteriyor.

Aklıma bunlar geldi arkadaşlar eklemek istediğiniz varsa aklıma gelmeyen yada hala benim bilmediğim şeyler, belirtirseniz sevinirim.

Son düzenlenen: 12 Temmuz 2015
  2. D.A.L.E.K

D.A.L.E.K User

Hataların büyük bir çoğunluğu ile bende karşılaştım.
    Düzeltilse güzel olacak..

3. KAFADAR.1

KAFADAR.1 User

hemen hemen hepsini bende farkkettim dzeltilmesi gereken hatalar umarım ilgilenilir

4. -Gelmeyen elit gemileri söylememe gerek yok sanırım. yazmışsında artık elit gemiler karaborsadan alınıyor

5. seafight'in en büyük sorunu sorunları düzeltmeden yenilik çıkartmaları yıllardır hep aynı sahneyi görüyoruz.

6. ŞAKAMISIN DOSTUM BENDE NEDEN YOK?

7. Aynen kardeşim ilk önce hataları düzelt sonra yenilikler getir,ha oyunda oluşan hataları telafisini yeniliklerle değil,telafi ödülleriyle karşılaya bilirler öyle değilmi?

8. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

şikayetiniz not alındı

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.