Spectare

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ☆яєνєηgє☆[нн©] tarafından 21 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. karaborsaya spectare tasarımını istiyoruz makul bi inci fiyatına satılabilir lütfen yetkililere iletin zor bi şey değil iyi oyunlar ..

2. özkantr

özkantr User

katılıyorum gecen yıl 300 bın ıncıye konulmustu sımdı de aynısı olabılır

3. adminim yetkilelere iletirmisiniz spectare istiyoruz her etkinlik yetnek bozmaktan bıktım yada sandıklara eklensin lütfenn

4. OutLaw_07

OutLaw_07 User

sonuna kadar destekliyorum

5. ya lütfen adminim sürekli oynuyorum şu oyunu bıktım yetenek bozmaktan vuruşlarım düşüyo sandıklardan çift anahtar almak için 500 bin inciye koyun yinede satın alacam

6. Aynen Spectare'yı istiyoruz !!!

7. aminlerim lütfen yetkililere iletin ya sandıklara geri eklensin yada satışa konulsun inci karşılığı alalım bi admin iletsin lütfen

8. spectaranın özel taşı olan tasarım zaten satışta parayla o yüzden cıkarcaklarını pek sanmıyom

9. iyi ama millet bunu sadece 1 anahtara çıkardı biz niye 53 tl verelim ki o kadar para şu an cebimde bile yok :(

10. -onur824-

-onur824- User

spectare tasarımının özellikleri nedir bir sayabilirmisin?

11. sadece sandık içeriği %10 artıyor ama anahtarlar falan 2 katına çıkıyor etkinliklerde yetnek bozmak gerek eger tasarım yoksa ki her oyuncuya lazım bi tasarım

-onur824- bunu beğendi.