Spectare

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ☆яєνєηgє☆[нн©] tarafından 24 Şubat 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Arkadaşlar spectare tasarımı her oyuncuya gereken bir tasarım benim önerim gecen sefer olduğu gibi karaborsaya spectarenin gelmesi darbeli ve vuruş hasarlı tasarımı olmasına rağmen spectaresi olmayanlar var bunun için yeni tasarımla aynı sayıda ruh istesin ben böyle düşünüyorum iyi oyunlar..

2. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

daha önceden sunuldu almalıydınız.

3. spectreye vercegin 300 000 bin inci ile gulle le tasarım mı alırsın zaten mesala suanda 900 inci 1000 tane kalp kıran 200 000 bin gulle alırsın 100 bin incilikde sandık anahtarı sandıktan cephane falanda ckıyor her turlu alırsın 300 .000 inciyi kim kaybetidede specttareye versin

4. Artık spectare tasarımına ihtiyaç duymuyorum, çünkü legba yolundaki denizin hediyesini 5. seviye yaptığınızda sandık içeriği %25 artmaktadır. Yani boşuna normal tasarımınızı spectareye çevirip sandık toplamayın. Sandıkları spectare ile toplarsanız ne olur; o zaman da sandık içeriği %35 artmış olur yani %10'luk bir artış olur ama bana kalırsa hiç uğraşmayın ve normal tasarımınızla sandıkları toplayın. Sonuçta savaş oyunu bu, rakibin biri gelir ve sizi zor durumda bırakabilir...