SPECTARE İçin Görüşünüz Bizim İçin Önemli!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ─═☆ŁЄĢЄŃĐ☆═─61 tarafından 29 Ocak 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Spectare Tasarımı Hangi Yollardan Elde Edilmeli?

1. Diğer Oyuncular Gibi Sandıklardan.

57,1%
  2. Etkinlik Yapılarak.

21,4%
  3. Spectare Tasarımı Makul Bir Fiyata Tüccar Bölümünde Bulunma.

21,4%
  1. Değerli Arkadaşlar,
    Biliyorsunuz Daha Önceden Israrcı Olduk Spectare Tasarımının Yeniden Çıkması İçin Ve Bundan Başarılıda Olduk.Spectare Tasarımı Çıktı.Fakat;
    *Spectare Tasarımına Sahip Olmak İçin 300.000 İnci Gibi Çok Yüksek Bir Meblağ İsteniyor.Bunu Kimse Vermez Ve Veremez.Ayrıca Tasarıma Her Zaman Değil Şubat 3'e Kadar Sahip Olunabilecek.Bir Başka Elde Etme Yolu İse Para Yoluyla.Para Yolunu Söylememe Bile Gerek Yok.Anladınız Siz :D

Sizden İsteğim Biz Eskiden Bu Tasarımı Elde Eden Oyuncular Gibi Sandıktan Ya Da Etkinlikten Bu Tasarıma Sahip Olmamız.Bunun İçinde Bir Anket Oluşturdum.Sizden İsteğim Bu Konuya Olumlu Yada Olumsuz Yorumlar Yapmanız Ve Oy Kullanmanızdır.

2. Amykos

Amykos User

Ben yeni oyuncuyum eskiden nasıl verildi bilemem ama eğer dediğiniz gibi eskiden kutulardan çıktıysa şimdide aynı şekilde kutulardan veya etkinlikten verilmeli diye düşünüyorum. Adaletsizlik oluyor bu şekilde.

3. spectara nın yanında %5 kritik hasar veren pette çıkaydı çok güzel olurdu :) sayın adminler lütfen o petide çıkarın :)

4. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

arkadaşlar şuan bende sizler gibi düşünme aşamasındayım bende de yok alayım mı almayayım mı . kaleniz tam güçlü bir gemiyseniz hiç kaçırmayın derim. bende kale yok bişe yok :( napacam bilemedim o yüzden size öneririm güçlüyseniz alın..

5. Benim Kalelerim Fena Değil Yetenkte İdare Eder.Fakat Peş Peşe Yapılan Etkinlikler Nedeniyle İnciler Gitti.Eski Oyuncular Gibi Bizde Hazine Sandıklarından Alsak Bu Tasarımı Hem Sandıktan Malzeme Alır Hemde Daha Ucuza Gelerek Tasarımı Alabiliriz.Fakat Geçici Bir Süreliğine Çok Yüksek Bir Rakama Bu Tasarımı Almak Saçmalık Olur.Face de Bile Herkes Bundan Şikayetçi.Eskiden Bu Tasarımı Alanlar Gibi Sandıktan Alığ EskileriGibi Aynı Koşulda ALmamız Gerekir.Adminim Birde Oylasaydınız İyiydi. ;) Yinede Sağolun.

6. olumsuz seçenek koymayı unutmuşsun benim oyum olumsuz :)

7. Amykos

Amykos User

Sen inciyle aldın galiba :)

8. Hayata Olumsuz Bakmamak Lazım Sadece Kendini Düşünme.

9. Yok bana sandıktan çıkmıştı :) . Ama şöyle düşün herkezte olursa anlamı kalmazz :))

10. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

ben kıydım inciye aldım sizlerde almalıydınız zararını görmedim şuana kadar.

11. Hayırlı Olsun Adminim.Bizde Kalsaydı İnci Bizde Alırdık

12. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

teşekkürler.