Sorunlar

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve papara tarafından 17 Mart 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. papara

papara User

etkinlik mağazası aşırı pahalı etkinlik gemileri 10 plato veriyor ama mağazada 1 burç 6 ya 9000 plato demişler ve diğer şeylerde aşırı derecede pahalı bunu uyarlayan arkadaş uyarlarken iş üstündeydi galiba. /Mağaza bi kaç kez gözden geçirilirse iyi olur/

etkinlik tamamlada 1.000.000 etkinlik puanı topla demiş başından beridir oynuyorum gemi kasıyorum daha 40.000 yapamamışım çünkü etkinlik puanını da az veriyor gemiler 9 10 puanla 1.000.000 u nasıl tamamlayalım ? /Mağazayı gözden geçirirlerken bunada bi el atsınlar tabi umursarlarsa ve etkinlik biterken düzeltmezlerse daha iyi olur.

amiral hem fazla vuruyor hem fazla tamir oluyor tek kesemiyoruz zaten artık çok oyuncu gelmiyor. /bunun değerlerinin düşürülmesi gerekli/

npc lerin agrasifliğinin giderilmesi gerek ne denizaltında ne üstünde dogru ne görev yapabiliyoruz ne limana girebiliyoruz ne de savaş moduna geçip savaşabiliyoruz.

Para bastık sigma aldık bu sefer orikalkum yaparız herhalde diye ama ödüller düşürülünce vasat bi hal aldı aynı mağduriyeti kış etkinliğinde cuma borsasında da yaşadık çıkın artık şu 15 20 orikalkum verme zihniyetinden kaç senedir hep aynı ödüller düzelmezse inanın daha sigma alacagımı sanmıyorum 30 40 orikalkum her sistemden aldıgımız varsayarsak 100.000 200.000 sistem kesmemiz gerekki kalelerin yarısını yapalım oda her sistem vermediğine bu sayı hep artıyor yaptıklarımız da yağmacı borsasında orda burda gidiyor bence seafight artık bu cimirilkten vazgeçmeli.

lekelenmiş dracile etkinlik tamamlada hasarı saymıyor demiştim düzeltildiğine dair bi duyurusunu göremedim ve ayrıca bu sistem çok az atıyor oyuncu çok yok olanın yarısı denizaltında yarısı savaşta bunun sayacı düşürülse güzel olur etkinlik kısa zaten.

umarım bunlar yapılır yapılır ki iste o zaman seafightın doğum yılını yakışır bi etkinlik olur aldığımız alacağımız ödüller verdiğimiz paraya harcadığımız zamana değmeli ki oyuncu keyif alarak gelsin tıpkı ödüller düşürülmeden olduğu gibi...

Son düzenlenen: 17 Mart 2024
  2. -LegenD-

-LegenD- User

Merhabalar,

Bu ve bunun gibi benzer konuların çoğunu ilettik. İki gün haftasonu olduğu için görmediler diye değerlendiriyorum. Yarın haftanın ilk günü ve umarım bazı durumlar düzelir ve herşey istediğiniz gibi olur.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.