sorunlar 2 sene içinde çözülür mü?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve NavySEaL tarafından 17 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. NavySEaL

NavySEaL User

son yapmış olduğunuz güncelleme ile birlikte pet yemlerinde hata oluştu. harita degistirince batınca pet yemi etkisini kaybediyor. Bu sorun 2 sene içinde cozulurmu...!

2. oyunda bot kullanlar için yama geldiği için pek çok hata oluştu en kısa zamanda hal olucaktır tahmınen

3. NavySEaL

NavySEaL User

ayrıca 10snde bir oyun mu donar bu nasıl iştir ya savaşamaz olduk vallahi mahvettiniz oyunu ya şunları iletin bi şey yapsınlar bu nedir ya..

4. zamanla her şey düzelicek sadece sabır ve yeniliklere açık olun

5. NavySEaL

NavySEaL User

Ya gözünğzğ seveyim şuraya adminlerin yazdığı cevapların aynısını yazmayın onları okumaktan bıktım ben yeniliğe açık biriyim ama yenilik yaparken oyunun içine ediliyosa yapmasınlar derdim bu oyun ekranında gemi menusunden istedigimi gorecem diye benim oyunum 10 snde bir donacaksa yapmasınlar ayrıca bu sorunları cozmek içinde ugrtastıklarını sanmıyorum..

by_Temmpratist bunu beğendi.
  6. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

iletilecektir

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.