Sorun

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by Trabzonlusak61, Oct 3, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Bu ölüm savaşı etkinligine girdikten sonra haritadan atınca otomatik olarak can sabit kalıyor çık gir yapınca falan düzeliyor peki bu otomatik olarak kalınca bunu düzeltmeyen kişiler için bi yaptırım uygulanacak mı ? ona göre supporta ıd leri atacagımda :)

2. Benim anladığım kadarıyla görsel bir bug bir yaptırım uygalancağını düşünmüyorum.

3. ●ђр●

●ђр● Guest

Bir yaptırım uygulanır mı bunun kararını ben vermediğim için size bir şey söyleyemem ama yaptırım uygulanırsa hep beraber görürüz. Siz id leri supporta tabiki atabilirsiniz incelenmesi için. Fazladan 200bin dp ye bir işlem yapılacağını sanmıyorum o dediğiniz tek seferlik durum için, ama abartıp 2bin hız vs. yapanlar da var bunlara bir işlem uygulanabilir siz supporta yazın dediğiniz gibi.

Thread Status:
Not open for further replies.