sorun?!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ≈Îη√ÎSbĻÈ-§ĦáĐΘƜ-ıce tarafından 21 Nisan 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BURAYA AÇIYORUZ KONUYU KAPATIYORSUNUZ YERİNE AÇIYORUZ BAKMIYORSUNUZ? BİRAZ dikkat LÜTFEN!

(BİRDE BURDAKİ PUANMA GÖRE RÜTBEM DÜŞÜK DÜZELTEBİLİRMİSİNİZ RİCA ETSEM VEYA PUAN CETVELİNDEİ RÜTBEYİ VEREBİLİRMİSİNİZ Bİ KAZANÇ YOK İLGİ SADECE :)) (YENİ MODLUĞUNUZU TEBRİK EDERİM (hp)

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba
    Afedersiniz de yerine açtığınız konuya bakmadığımızı nereden çıkartıyorsunuz?

_ђрφттεѓ_§к® bunu beğendi.
  3. TA GEÇEN GÜN AÇTIĞIM KONUYA BAKILMAMIŞ TA O yüzden siz görevli miydiniz o sıra bilemiyorum

4. ●ђр●

●ђр● Guest

Oraya mesaj yazılmaması bizim bakmadığımız anlamına gelmez. Foruma açılan her konuyu her mesajı teker teker okuyoruz. Oraya yetkili olarak yorum yapmamaya çalışıyoruz fakat illa duymak istiyorsanız filodan üyeye inci aktarımının ne kadar ütopik bir istek olduğunun farkında değilsiniz galiba :)

5. dil ile ilgili 14 nisanda misal bir fikir belirtmiştim bunula ilgili kendi cevabını verip kapatmış mod yalnız beni anlamamış şöyle bi uygulamadan bahsettim yabancı serverde oynuyorsan bile orayı bir butonla bir seçenekle kendi dilimizde oynayabilebilelim.

6. itopik gayet mantıklı oyuncular için de avantajlı bir seçim oyun şefkini artırır . :)

sadece bakıyorsunuz yani bazen:)

7. ●ђр●

●ђр● Guest

Size göre mantıklıysa fikir havuzu bölümünde destek toplamaya çalışabilirsiniz. iyi oyunlar :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.