Bug / Oyun hatasi Sorun Üstüne Sorun !

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by YOZGATLI66AD, Jan 1, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Selamun aleykum
    Ne yapacagimi sastim artik ? KISA KESECEM

SORUNLAR !

• 1. ONCELIKLE OYUNA GIRILMIYOR 3-4 OLDU MILLET SON GUNDEN YARARLANIRKEN BEN HALA GIREMEDIM, zaten gunde bi kac saat girebiliyoz oda bosa gitti.
    • 2. ALTIN'im EKSIYE DUSTU sebeb ? belli degil
    • 3. KARAKOC , 300.000 gulle gitti ama 100.000 inci geldi 3-4 saat oldu
    • 4. KALE SORUNU, ben VUDU DEMETI AKTIF ederken oyun TILSIM SOKETI AKTIF EDIYOR SEVIYESI 0 IKEN
    • 5. roketci pakeTI YOK HEPSINE TEK TEK BAKTIM (SORUNMU BILMIYORUM)
    • 6. 2 hafta olacak rutbelerimiz hala duzelmedi

BUNLARA HERHANGI BIR CEVAP BEKLEMIYORUM CUNKU CEVAP BELLI ZATEN SUPPORTA YAZINIZ YAZDIM ZATEN! Burdan ADMINLERE lafta atmiyor suclari yok onlarda bizim gibi HABER BEKLIYOR bana cevapleri HABER BEKLEYINIZ OLACAKTIR MUHTEMELEN !

SEAFIGHT BASKANINA Sesleniyorum DEDE'ye yardim :)) PAKETLERE GELINCE PARAYA GELINCE SANIYE GECMIYOR hersey hazirlikli geliyor ama sorunlar da baya iyi geliyor helal olsun keske bide gidere bilseniz okadar paramiz gidiyor ama oyun burnumuzdan geliyor
    EGER GLOBAL 6 yi beta diye kullanip ustune deney yapiliyorsa ayip gidin BETA serveri acin bizde agiz tadiyla oyun oynayalim

''TEKRAR EDIYORUM'' FORUMdaki ADMINlere laf atmiyorum sadece oyunun gercek baskanlarina sesleniyorum biraz daha DESTEK ve YARDIMCI olunuz

2. Rütbe düzelmedi derken, ben 2 hafta içerisinde rütbemi gümüşten altına çıkardım seviyeyi 24'ten 25 yaptığımda 1 gün rütbem düşmüş levelim 1 kabul edilmişti gündüz resetinde düzeldi sen nasıl bir sıkıntı yaşıyorsun rütbe puanını rütbeni atsana. Bunun dışında söylediklerine katılıyorum bu arada ben TR3 oyuncusuyum

3. Selam,

Sorunlar düzeltildi, sadece rütbe için beklemeniz gerekli olacak.

İyi Oyunlar

A~Y_уσℓ∂αş_TC likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.