Sorun-2

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by REİS*38, Dec 3, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. REİS*38

REİS*38 User

Merhaba,
    Oyunda top yükleme süresi minimum kaçtır aceba ?
    1.94,1.92 top yüklemesi nasıl oluyor.Bilgilendirir misiniz aceba ?
    Sayın @Bigpatron yaklaşık 2 hafta önce forumda yazı yazmaya çalıştığımda yetkiniz yok hatası alıyordum sorun devam etmektedir.
    İyi günler

2. Sir

Sir Guest

Merhaba,

Minimum top yükleme süresi 2.04 saniyedir. Fakat unutmayınız yükleme süresi top çeşidi, köle, kale gibi özelliklerle kısalmaktadır.

İyi oyunlar.

Last edited by moderator: Dec 3, 2016
    cenaze13 and siyahkartal~*~ like this.
  3. REİS*38

REİS*38 User

Bu nasıl oluyor bugün çekmiştim fotografı adam taramalı gibi ateş ediyor resmen :D
    dipnot:Bu mesajı yazmak için 10 dk dır uğraşıyorum en sonunda gönderebildim :(

4. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

Normal şartlarda mümkün değil biliyorsunuz.
    ID yi supporta atın onlar da bunun nedenini bulup hesabı düzeltsinler bu kadar basit ;) Üst üste köle eklenme hatasından tutun buffların takılı kalmasına kadar her şey olabilir.

İyi oyunlar..

Last edited by moderator: Dec 4, 2016
    cenaze13 likes this.
  5. REİS*38

REİS*38 User

merhaba,
    forumda dün konu açmıştım.Net bir cevap alamadan konu kapanmış. @Bigpatron Admin forumdaki sıkıntımı,kontrol edilmesi için ilettim demişti.1 ayı geçti forumda yazı yazamıyorum,yazmak istediğimde hata alıyorum.Herhangi bir gelişme var mı aceba bilgilendirirseniz @Bigpatron Adminim sevinirim
    iyi günler

6. Selam,

Tarayıcı problemi yaşıyorsanız kullandığınız tarayıcı, ADSL servisi, IP ve konuma odaklanın. Lütfen foruma bağlantınızı etkileyen her detayı göz önüne alınız.

İyi Oyunlar Dileriz.

Last edited by moderator: Jan 4, 2017
  7. Selam,

Reis*38, Hala aynı problemi yaşamakta mısınız ?

Thread Status:
Not open for further replies.