Sorum herkese Acaba kaleler hakkında hangisi yapayim ?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ≈GΛZİ≈ tarafından 30 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. kalelerim şöyle
    Rampa 6/6
    Salma omurga 2/2
    Zırhlı Gövde 1/1

Seksant 3/3
    Barutluk 2/2
    Tamirci 1/1

Aralıklı top 2/2
    Bodoslama 2/2

Hangi kaleleri yapayım fikriniz nedir ?

2. Froentsr

Froentsr User

Önce barutluğu 6 yap, sonra aralıklı top yerlerini 6 yap. İncin kalırsa sırasıyla zırhlı gövde, bodoslama ve salma omurgayı yaparsın. Anladığım kadarıyla gemi durumun çok iyi olmadığı için rakibe karşı etkili olan sektantı sona bırakabilirsin

3. Su an 444 bin incim var kale gününu bekliyorum vurusularim ne kadar artar. Yetenekten barut 6/6 acik

4. Froentsr

Froentsr User

O zaman şöyle yap, Barutluğu 4 te 4 e getir, aralıklı top yerlerini de 4 te 4 e getir. Vuruşlarının ne kadar arttığı gemine bağlı, ama farkını görürsün

5. ZooM

ZooM User

Arkadasimizin dedikleri bir yerde dogru fakat onceliginiz sexant olsun. Barutlukda barut aktif olmadigi surece fark yaratmiycak. Top yeri acarsaniz koydugunuz 2 top sayesinde artis sagliycaksiniz. Fakat sexant gelistirirseniz direkt olarak butun toplarin isabetini yukselticek benim nacizhane fikrimdir. Suan icin full sexant sonrasinda barutlugu acin

6. seksant 3/3 seksanti şimdilik 5/5 yapabilirim en fazla zirhim cok dusuk onu da bir artirsam mi yukseltmem gereken o kadar çok sey var ki o ama cokincim yok

7. Geminizde isabet olasığı ya da petinizde isabet taşı var mı ? (Barut açıkken isabet şansınız ne kadar oluyor?) %100 üzeri birşey ise Monte edilmiş sekstant'ı seviyelendirmenize gerek yok kasılma durumu için

8. İsabet % 96 barutu açınca % 106 oluyor. İsabet peti var o % 3.25

9. O zaman senin yapman gereken Froentsr'ın dediği gibi ilk olarak barutluk sonra aralıklı top yerleri (Maliyetten kısmak için eşit ilerleme birer seviye olarak) sonra zırh ve hızlardan devam edersin

10. Anladım öyle yapayim o halde . Vuruslarim başka nereden yukselir ?

11. Taşlar da yeteneklerde oyukla daha fazla vurmak için amiral topuda takabilirsin gelişme aşamsaında olduğun için. harita hasarlarını alabilirsin. Bufflar karaborsaya çıkıyor isabet olasalığı için cilalıyı alabilirsin genel anlamda şimdilik yapabileceklerin bu kadar.

12. Yeteneklerde awgenin gözü bende 4/6 açık. Onu yukseltsem vuruşum artar mi ? Menzile gitmek icin onu 4 bıraktım

13. mamı_55

mamı_55 User

Menzile gitmen fayda sağlamaz sana boz menzile verme puan. Geliştirdikten sonra verirsin menzile.

14. Menzil su an 1 açık menzil olmadan da herkes alıyor vs de.