Sorularım

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Namissizadam tarafından 8 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle merhaba oyuna tekrar başladım yaklaşık 3-4 sene önce oynuyordum genel olarak bir çok şey değişmiş neyse genel olarak sorularımı cevaplayabilirseniz sevinirim , mojo kazanı haritaya eklenmiş fakat açamıyorum bu arada 2 levelim ,diğer sorum amiral topunu nasıl alıcaz , pazarda 27.5 kglık top bile satılmıyor , ayrıca max kaç top konuyor artık şöyle bir inceledim genel olarak sorularım bunlar , ayrıca forum yenilendiği için mi bilmiyorum ama adam gibi bilgilendirme olarak konu yok varsa eğer yardımcı olursanız sevinirim yada sorularımı yanıtlarsanız iyi olur , son bir soru olarakta bot kullanan oyuncuları video çekerek mi şikayet ediyoruz bot kullanımı çok yaygınlaşmış gemilerin altındaki kod ile direk şikayet etsek oluyor mu , sorularımı cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler , ayrıca eski serverim global avrupa 5 de başladım varsa eğer yardımcı olacak sevinirim alyans olsun clan olsun vs :) iyi günler

2. başka sorum olursa bu konu altından tekrar yazıcam , admiral sinclares hala 2.5 k inci veriyor dimi ? 5 levele kadar mı 6 levele kadar mı veriyordu onu öğrenmek istiyorum

3. mamı_55

mamı_55 User

Merhaba,

Mojo için 2/1 de sol tarafa yanaşırsanız harita atlama ekranı çıkacak ona tıkladığınızda sizi "Güvenli Liman"a ışınlayacak oradayken aruba kazanını açabilirsiniz.

Amiral topunu lig sisteminde sıralamaya girerek Rakip parası kazanırsınız onunlada ittifak salonundan alabilirsiniz. Lig Sistemi >> Seafight Lig Sistemi S.S.S

Maksimum top sayısı lig buflarıyla felan 350 yi buluyor sanırsam. Genel olarak oyun hakkındaki bilgileri Genel SSS konusundan bulabilirsiniz. Onun dışında Yeni Korsan Öğreticileri bölümündeki konuları incelerseniz fikir sahibi olursunuz.

Bot kullanan oyuncuları şikayet etmeniz birşey değiştirmiyor. Sistem otomatik yakalayıp banlıyor.

Admiral sinclare maximum 5 level oyunculara 900 inci verir.

İyi Oyunlar.

Namissizadam bunu beğendi.
  4. sağol hocam attıklarını inceliyorum hemen teşekkürler

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.