sorular

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Mister_No tarafından 11 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mister_No

Mister_No User

1.si neden legba ve triton ları beraber kullanamıyorum birine basarsam diğeride aktif oluyor kullanamıyorum agve triton tılsımları içinde geçerli.
    2.si etkinlikte en az 10 tane anemoi yi tek kestim digerlerinden aldığım son atışları saymıyorum bile birtane bile tasarım vermedi diyeceksinizki şans her etkinlikte böyle oluyor ben ne zaman yazarsam bir sonrakinde tasarımı veriyor buda tesadüf olamaz bugüne kadar yazmadımki bu etkinlikte ne olacak diye bakim dedim gene aynı oldu bazı gemiler mimlimi sizce?

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Legba ve tritonları beraber kullanamama diye bir şey yok ikisi farkli tılsımlar ve beraber kullanabilirsiniz eğer siz kullanamiyorsaniz support a yazıp teknik yardim isteyin.

Anemoi tasarimini kazanmak ise diger etkinliklerdeki şansa bağlı tasarımları kazanmak gibi değildi gerçekten çok düşük bir şans ile tasarım kazaniliyordu. Ayrica demişsiniz ki ben ne yazarsam bir sonrakine tasarım alıyorum diye, kimse bu oyuncu yazı yazdi hadi ona tasarım verelim demiyor böyle bir durum mümkün değil..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.