soru

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ..*DOZER1*..[TC*]2 tarafından 10 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ω•ЯEİS®•Ω~|38| bu nickname içerisinde illegal olarak kullanılan karakter var mı ?
    illegal karakter ne oldugunu bilen varsa yardımcı olabilir mi ?
    3. olarak illegal karakter diye birşey varsa nickname de nasıl kullanabiliyorum aceba
    iyi günler

2. gemi nickinizi değiştirirken sistem nickte illegal işaret olup olmadıgına bakmaz

SonRaund ve ___Duk€___ bunu beğendi.
  3. illegal nickname diye birşey ilk defa duyuyorum..şu şu karakterli kullanamayız diye bir kısıtlama forumda hiç görmedim

4. Kuantum

Kuantum Guest

Selam,

Sorununuzun tam olarak ne olduğunu açıklarmısınız. Nick değiştirmeye çalıştığınızda sistem yeni nickinizi kabul mu etmiyor ?

5. Chatte normal yazı yazarken nickname de illegal karakter kullanımı var diye ban atıldı 7 gün

6. Kuantum

Kuantum Guest

Böyle bir banın atılacağını zannetmiyorum ban aldığınız hesabın id sini ve bağlı olduğu serveri belirtebilirmisiniz ?

7. Ω•ЯEİS®•Ω~|38| 146/12544728 abd batı

8. Kuantum

Kuantum Guest

O servera bizim chat desteğimiz bulunmamaktadır. Bulunduğunuz serverin supportu ile iletişime geçiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.