soru

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve azrail_333 tarafından 10 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. azrail_333

azrail_333 User

takip ediyorum da baktım sayın bigpatron admin şuanda burada sayın adminim size birkaç soru sormak istiyorum.
    hani size defalarca yazdık hollanda 1 serverında gemilerimiz kapanıyor falan filan diye tamam hepsi doğru gerçekten gemilerimiz kapatılıyor sebep olarak ta hesapları satın aldığımız gösteriliyor her ne kadar hesap satışı yasak olsada sizinde iyi bildiğiniz gibi bunlar yaşanıyor yani böyle bir alış veriş mevcut yanı bunu kimse inkar edemez benim sorum bu kadar alış verişin içinde neden bizim gemilerimiz kapandı yanı bizim suçumuz nedir bu konuda biliyorum siz yine giş kuralların savunacaksınız ama ben size şöyle bir şey söylesem bunu fikir ve düşünce olarak kabul edebilir misiniz ? artık seafight hesap satışı takas vs. karışmasa ? bunu yetkililere iletir misiniz

2. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

o alanlara biz bakmamaktayız. bigpoint şirketlerinde hesap alım satımı yasaktır

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.