Soru İşareti

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ΡøЧяΑz»53[ŚŁ¢] tarafından 27 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Futbol şampiyonasında kazanan takımın tasarımı altın olmadı ?
    Bügün etkinlik başlıycak 1 de daha forumda duyurusu yok kule güncellemeleri detaylı şekilde almanya ve ingilterede yazılmış burda duyurusu yok . Koskoca Türkiye ekibinde sadece bir tane mi cevirmen var yetkili olurken yabancı dil bilip bilmedigimizi soruyorsunuz bilen birilerini alsanıza ?

mamı_55 bunu beğendi.
  2. Poyraz kardeşime katılıyorum. Bizim forum hiç iş görmüyor. Sizde diyorsunuzki bize mail gelmesi lazım falan. Lütfen sizlerde üstlerinize bildirin sizlerede önce mail gelsin eğer mail geliyorsa tabi. Biz gidip elin forumundan öğreniyoruz çoğu şeyi. Lüfen foruma biraz daha özen

3. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Kuleler hakkında bilgi geldi, ben tatilde olduğum için bilgisayar başında olma imkanım yok telefondan bakıyorum , diğer arkadaşlar yapacaktı duyurusunu. Bir iletişim kurayım kendileri ile mutlaka bir aksilik olmuş olmaliki yazmamışlar foruma

DrK_DİPSOMAN bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.