Sonsuzluğun Haritası Etkinliği

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve Bigpatron tarafından 18 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Ayar5ız

Ayar5ız User

Tamamiyle katılıyorum bizim hakkımız yendi geri çekilmeli taşlar ve keseler

2. Selam,

Buna merkez ekibimiz karar verir. Konu hakkında herhangi bir bilgimiz yok.

Saygılarımla.

3. tekir

tekir User

bu yağmacı karaborsasından fazla alınan top v.b. ögeler geri çekilmiş bu güzel bir durum ama aynı durumu etkinliğin başında verilen kodla beraber 13 kıyamet balyozu eksik verilmişti ve bu durumda 13 kıyamet balyozu koduyla telafi edilmeye çalışıldı ama bu yağmacı karaborsası için nasıl sistem çalıştırıldıysa bu kod içinde çalıştırılamazmıydı acaba , belki bu tür toplara ihtiyacı olan arkadaşlarımızda vardır lütfen birdaha böyle etkinlik kod v.b. durumlarda kontrol edilip öyle verilsin sonra telafisi yönetim tarafından zor oluyor yada olamıyor olamıyor dememdeki amaç yine karaborsa süistimali gibi olan kese durumu inş yetkililer bu durumada en kısa zamanda çözüm bulurlar fazla alınan toplara bulunan çözüm gibi bir yol bulunur yada bu işi yapanların yanına kar kalıcak gibi görünüyor

TiryakiHasan bunu beğendi.
  4. Nasıl ki yollar önce kendi emeğimizle kastıgımız tpler çekildiyse istedikten sonra her şey çekilir yeter ki çekmek istensin

5. Siz buna etkinlik demişsiniz ama bunun adı rezalet, inci kasılmıyor zaten grup haritaların sınırı önce 5e düşürüldü sonra 1e madem tek girişlik yapacaktınız neden 5e indirdiniz? ve ne olduda sonradan tek girişe düştü? saçmalık

6. Etkinliğin ilk 3ve 4 uncu günlerinde açık vardı millet 300 400 canavar ile imparatorun ganimet kesesi kasti sonra değişiklik yaptınız. Bu neydi yani amacınızı çözemedik.programcilariniz ne işe yarıyor okadar keseye para yatıracağız daha sonra kalk millete bedavaya ver enayimi belediniz bizi bu ne sorumsuzluk

7. Bigbointin yaptığı düpedüz sahtekarlık ve bizi kandırıyorlar okadar para yatiracaz sonra onları açık var oyunda adı altında millete bedavaya dağıtacaksınız.ne zannediyorsunuz bizi oyuna para yatırdık zevkine takılalım die keriz mı olduk şimdi.tesekkurler yaptığıniz sacma sapan işlerinizden dolayi

8. Bunun açık olduğunu sanmıyorum pırıltı katlayıcı satmak için yapmışlardır sonra da iyi güzel paralar gelince de açık var ayağına nerflemişlerdir haritayı.

9. Bunun sorunun suçlusu genel koordinatör programcıların. Neyi satmak istiyorsa satabilirler ama bu demek değil para yatıranlari keriz yerine koymak.galiba pigpoint in sahibinin haberi yok bilseydi öyle bişey yapmaya hata yapmaya cesaretleri olmazdi

10. Neden kaldiriyosunuz yazdıklarımızı gerçekleri söyleyince zorunuzami gidiyor okadar para yatıracağız sonra kalkıp herkez 200 300 kese kasacak bedavadan sonrada bir sorunlu çıkmaz konu hakkında konuşmaz gerçekleri yazınca da kimse görmesin die silersiniz yazdiklarimizi

11. Bu yazdıklarımı kaldıran hangi moderator falansa merak etmesin ekran görüntüsü var bende bunlar hep delil

12. Kaldırmayın sayın moderator arkadaşlar yazdıklarımı kaldiracaginiza bi açıklama yapın yazdıklarımıza ne olucak bu sorun

13. Alkhari 3 mücevherimiz olmasına rağmen görev alamıyoruz nedeni ney sorun mu var

14. Kaiツ

Kaiツ User

"Şuan" kücük gemilerin top kasabilmesi dışında çöp etkinlik.

15. hepinize mustahaktır bu aydan itibaren 2 sene oldu para yatırmıyorum mis gibi de oynuyorum arada bir oyuna giriyorum size o kadar dedik yeni gelin gibi herşeye atlamayın bir cıkan ürünü hemen alıyorsunuz hepinizde keskin kılıçlar üyeliği var dimi para harcamayı seviyorsunuz ülkenin ekonomisi battı siz hala euroları yollayın çinlilere şu adamaların haftalık ve aylış satışları dursun bak ozaman nasılda oyunculara yönelik düzenlemeler yapıyorlar görün 1 ay yahu 1 ay sabredemiyorsunuz

16. Boş versene umarım yeni çıkacak topun 10 tanesini 1000 kağıda satarlar bunlara.

17. Madem hatadan dönmeyecekler yapamıyorlar , seafight yönetimi biz mağdur olan oyuncular için telafi etsin zararlarimizi , hakkımız yeniyor

18. Topu tam olarak nasıl kastığınızı sorabilir miyim ? kaç mücevher gerekiyor görev için?

•کëwøпτë• bunu beğendi.
  19. ZaGoR-SÖK

ZaGoR-SÖK User

Yav adam diyor ''bin tane kese sayısız top kastım''
    üç beş kırış verip top kese alıyoruz millet kerize bağlayıp beleşe getiriyor oyundan soğudum arkadaş bir etkinliğide doğru dürüst yapın

20. erciyes

erciyes User

elimizdeki mücevher kırıntılarını 10 yaptığımızda her seferinde boş çıkıyor zar zor 10 kırıntı yapıyoruz portal açalım diye o kırıntılarla boş çıkıyor. buna bi düzenleme getirirseniz sevinirim