Sonsuz kapanan gemiler

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve atlas42 tarafından 3 Şubat 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. atlas42

atlas42 User

• Script: Çin yeni yıl etkinliğinde oluşan ele geçirme hatasını kullanarak ejderha ateşi toplayan oyuncuların hesaplarından haksız olarak sağladıkları ejderha ateşleri silinecektir

Bu oyuncuların süreli olarak banlanması taraftarıyım ki bir daha böyle bir hatayı kullanıp haksız kazanç elde etmeye tenezzül etmesinler.

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

Verilen ceza merkez ekip tarafından belirlenmekte. Onlar malzemeyi silmeyi uygun görmüşler.

İyi oyunlar..

3. Yeni Yıl Tebriği Paketi tekrar ödemeye sunduğunuz için Seafight'a ilgili tüm yetkililere şahsen teşekkür etmek istiyorum.
    umarım bu paketi farklı zamanlarda tekrar tekrar görme şansımız olur.
    TEŞEKKÜRLER!

●ђр● bunu beğendi.
  4. mamı_55

mamı_55 User

Seafight TR Ekibine bu yöndeki isteklerinden dolayı bende teşekkürlerimi sunarım.

İyi Oyunlar.

●ђр● bunu beğendi.
  5. bu paket güzel ama. BLACKFRİDAY kara cuma paketini de bekliyoruz. lütfen iletin yukarı onu da satışa sunsunlar

6. TRANTULA

TRANTULA User

yeni yıl tebriği paketi bende görünmüyor. sadece 20 tl lik paketi almıştım. sorun nerde acaba

7. heaty

heaty User

Global serverinede gelse bu paket keşke :D

8. bu paketler geçen sefer ki gibi kara borsa açmadı ama geçen sefer kara borsadan 50 tane balyoz 1. seviye takası yapmıştık ayrıca içerik olarakta bu paketler farklı

9. İyi günler kolay gelsin.
    Yetkili admin arkadaşlara şunu sormak istiyorum. Ben 9 senedir bu oyunu oynuyorum.
    Bu kadar senedir oynadığım emek verip para ödediğim bir hesabın yaptığımız bir hatadan dolayı sınırsız kapatılması adil bir cezamıdır sizce. Ben ve benim gibi birçok üye bu sorundan dolayı mağdur. Kapatılan hesapların çoğu oyunu bırakıp tekrardan başlamıyor. Yazık değil mi bu oyunculara ve o kadar emek verdikleri o kadar para yatırdıkları hesaplara. Suçlu olduğumuzu kabul ediyoruz ama oyunun temeline zarar verecek bir hile ve program kullanmadık. Yaptığımız hata tabiî ki cezasız kalmasın 5.6 ay veya 1 yıl sürelere siz karar verirsiniz, belirli bir süre sınırı koyun kapalı kalsın. En azından oyunu bırakmamıza gerek kalmaz. Dersimizi aldık zaten bir daha bu şekil bir program kullanmayız. Tekrar böyle bir
    Şey den yakalanırsa sınırsız kapatılsın kimsenin itirazı olmaz. Bu şekilde bir hatamızdan dolayı tamamen kapatmak haksızlıktır. 9 senedir bıkmadan severek oynadığımız oyundan böyle bir ceza uyguladığınız için oyundan soğuttunuz. Bu şekilde devam ederseniz oyunda üye kalmayacak.

10. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

İllegal oynarken neden bu bahsettiğiniz 'emek' aklınıza gelmiyordu acaba?

11. mamı_55

mamı_55 User

9 senedir oynayıp para yatırdığın gemide hile kullanırken düşünseydin. Ben yatırdığım paradan çok göz emeğim hatrına bot kullanmıyorum. Pişkin pişkin birde böyle yazılar yazıyorsunuz.

12. hp illegal yoldan doldurduğunuz sattığınız gemileride banlasanıza

13. ●ђр●

●ђр● Guest

İthamlarınıza dikkat ediniz, hiçbir yetkili hakkında yalan yanlış konuşmanıza izin veremem. Konuyu açık bırakıyorum cevap bekliyorum ki konuşalım da doğruyu siz de görün diye, siz ise neler diyorsunuz. Forumdan yasaklandınız, konu kapatıldı.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.