Sonsuz Ban

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve 亗ߨŘÐÓ¤MÃ√ł亗Ŧگ_ tarafından 31 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sonsuz Ban Açılsın

1. Evet

oy sayısı 5
    38,5%
  2. Hayır

oy sayısı 8
    61,5%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Gemim Dün 1 Yıllığına Ban yiyor Sonra Supporta yazı yazdıktan sonra sonsuz ban yazıyorlar artı bu gemıye o kadar para harçadık tamam - inci çekin ve gemiyi tekrar yapılmaması için aff edilmesını talep ediyoruz kaç yıllık gemilerimizin kapanması iyi bir durum olmadı. bende anket oluşturmak istiyorum bu konuda

2. neden ban aldın

3. Hile yaptıysan ve ban yediysen baninin açılmaması doğru olandir. Milletin hakkını yemeye hakkiniz yok.

4. Hileyi yapıp yapıp da af dilemenin karşılığını Türkçe olarak burdan yazardım ama, ban yemekten korkuyorum. Açılmamasını sonuna kadar destekliyorum.

5. özkantr

özkantr User

GECMISTE hesabı sılınen arkadaslarım oldu hıleden. bır kısım oyuncu banlandı bır kısmı banlanmadı haksızlık. eee sımdı senınkı acılacak onlar?? af maf yok kardesım yapmıcaktın

6. yapmasaydın haketmişin bu nedir yetmıyormu normal harıtaların

7. PA!N

PA!N User

Banlanması gereken onca kişi var istiyorsanız biz nick nick verelim dost rakip ayırt etmeden. Ama banlayacaksanız..

8. ne güzel diyorsun ben para harçıyorum adam harçıyamıyor para zengin değil fakir adam yapamıyor benim bildiğim şu arkadaş zamanında adamlar kale hilesi yetenek hilesi gülle hillesi scarda hala behemont ışık harita para pırıltı kasan oyunda olan tüm hileyi yapan adamları gördüm onlara ses çıkarılmadı bunada çıkarılmasın artık!

9. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Oyuna para harcamanız size hile yapma hakkını tanıdığınımı sanıyorsunuz? Gereken uyarılar zamanında yapıldı siz bu uyarıları dikkate almayarak halen hile yapıyorsanız yapılacak birşey yok zaten olması gereken cezayıda almışınız.

Beylerbeyi bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.